Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Το θετικό αποτέλεσμα στα ημιτελικά του Κυπέλλου και η μεταγραφή Τοπάλι

Ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας βρίσκεται ο ΑΟ Καρδίας, που απέσπασε ισοπαλία 3-3 από τον ΑΟΚ στον Άγιο Αθανάσιο.

Τα γκολ για τους “πράσινους” σημείωσαν οι Χότζα, Καπρίλης και Ξανθόπουλος, ενώ μετά την αναμέτρηση η διοίκηση ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκρεγκόρ Τοπάλι.

Ο 25χρονος (01/11/1992) Αλβανός μεσοαμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Ατσαλένιο, στον οποίο αγωνίστηκε από το καλοκαίρι του 2017, ενώ παλαιότερα θήτευσε κατά σειρά σε Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Καλλιθέα, Επισκοπή, Βατανιακό, Πιερικό, Αναγέννηση Επανομής, Σκεντέρμπεου και στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ισόπαλο αποτέλεσμα 3-3 σήμερα για την ομάδα μας στον Άγιο Αθανάσιο με τον τοπικό ΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΜ.

Τα γκολ πέτυχαν οι Χότζα, Καπρίλης και Ξανθόπουλος. Το τελευταίο βήμα πριν την ιστορική πρόκριση στο τελικό την 14/2 στο γήπεδο μας.

Τέλος μια σπουδαία μετεγγραφή οριστικοποίησε σήμερα η ομάδα μας αποκτώντας τον 24χρονο, Γρηγόρη Τοπάλι ο οποίος έχει εμπειρίες από ομάδες Β και Γ Εθνικής.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected