Κατηγορίες
MiniFootball

Στο Βόλο οι τελικοί του Gillette Unileague!

Τα ψέμματα τελείωσαν, την Κυριακή έχουμε πρωταθλητή!

Tο 17o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5×5 Φοιτητών & Σπουδαστών Gillette Unileague πάει Βόλο για την Πανελλήνια Τελική Φάση και ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις! Στην εγκατάσταση του Olimpico (τέρμα Ζαλόγγου), στο διάστημα 25-27 Μαΐου, θα διεξαχθoυν οι αγώνες και οι μεγάλοι τελικοί για τον Πανελλήνιο Κυπελλούχο και Πρωταθλητή! Η είσοδος στη μεγάλη γιορτή θα είναι ελεύθερη και πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν τους συμμετέχοντες αλλά και τους φιλάθλους που θα την παρακολουθήσουν.

Η οργανωτική επιτροπή ανακοινωσε και το πρόγραμμα της Κυριακής 27 Μαΐου το οποίο περιλαμβάνει εντυπωσιακό stand-up comedy με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, φαντασμαγορικές χορογραφίες από τις cheerleaders του Ολυμπιακού, παιχνίδια και side-events, αλλά και πολλά δώρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής, 27 Μαΐου:

17:40 Μικρός τελικός πρωταθλήματος

18:50 Τελικός κυπέλλου

19:50 Stand up comedy Χριστόφορος Ζαραλίκος

20:30 Τελικός πρωταθλήματος

21:45 Απονομές

Θα πρέπει να θυμίσουμε εδώ ότι η πρωταθλήτρια ομάδα κερδίζει αυτόματο δικαίωμα συμμετοχής της ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Unileague Euro 2018 με ομάδες από 10 χώρες, ενώ από τη δεξαμενή του πρωταθλήματος απαρτίζεται η Ελληνική Ομάδα minifootball, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας τον προσεχή Σεπτέμβρη! Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή φοιτητική διοργάνωση είναι γεγονός και η Gillette παίζει εντός έδρας ως ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος Unileague προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις. Παράλληλα, παραμένει ο καθημερινός σύμμαχος τους με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας για το ξύρισμα όπως η ξυριστική μηχανή Gillette Fusion ProGlide με τεχνολογία FlexBall, που προσαρμόζεται στις καμπύλες του προσώπου για να μην ξεφεύγει ούτε τρίχα. Gillette, ό,τι καλύτερο για τον άνδρα.

To Old Spice ως θερμός υποστηρικτής των νέων, αγκάλιασε τη διοργάνωση και έβγαλε τον ιδρώτα offside με την πιο ΜΑΝ-ταστική σειρά αποσμητικών και αφρόλουτρων.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών στηρίζει και η Umbro, το Vodafone CU, η ANEK LINES, το www.ekdromi.gr, το iyouth.gr και η NIKON Δαμκαλίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected