Κατηγορίες
Super League 1

Βέροια – Δεν απάντησε ο Κάντι

  Κάναμε μία αναζήτηση στο διαδίκτυο για να δούμε αν υπάρχει κάποιο δημοσίευμα για τον Κάντι και το πιο πρόσφατο διαπιστώνουμε ότι είναι αυτό που αναφέρει το επίσημο site της Mamelodi Sundowns στις 3 Ιουλίου (το δημοσιεύσαμε ακριβώς την επομένη) και το παραθέτουμε ακριβώς όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα :

Former Wits striker Calvin Kadi joined in the fun to keep fit while awaiting developments regarding his future in Europe after leaving Greece side Veria, who he helped gain promotion to the top league.” Μετάφραση : Ο πρώην επιθετικός των Wits Κάλβιν Κάντι συμμετέχει στις προπονήσεις, με στόχο την προσωπική του βελτίωση, σκεπτόμενος παράλληλα και το μέλλον του στην Ευρώπη, μετά την αποχώρησή του από την Ελλάδα και τη Βέροια, την οποία βοήθησε να ανέβει κατηγορία.

  Κρίνοντας από το δημοσίευμα θα επαναλάβουμε ότι ο Κάλβιν Κάντι ψάχνει κάτι καλό στη χώρα του και η παράταση που ζήτησε σήμερα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα σίγουρα αφορά αυτό το γεγονός. Λογικά στις αρχές τις εβδομάδας θα απαντήσει είτε θετικά είτε αρνητικά.

  Στα αγωνιστικά τώρα, στη σημερινή προπόνηση συμμετείχε ο Μάικλ Ολαϊταν, ο οποίος επέστρεψε από την πατρίδα του ενώ στην αυριανή θα συμμετέχει κανονικά και ο Σερζ Ντιέ. Στα μεταγραφικά, άπειροι είναι οι παίκτες που προτείνονται, πολλοί ακούγονται, όμως όλοι γνωρίζουμε ότι πολιτική της ομάδας είναι να μην αποκαλύπτει τίποτα και απλά να τους ανακοινώνει όταν έχει συμφωνήσει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected