Κατηγορίες
Γενικά

Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-3 / Αποκλειστικό υλικό και ρεπορτάζ από το Imathia Sports News

  Το Imathia Sports News ξεκινά από σήμερα την δημοσιογραφική κάλυψη των αγώνων προετοιμασίας των αντιπάλων ομάδων της Βέροιας στη Super League. Σήμερα βρεθήκαμε στα 3-5 Πηγάδια να παρακολουθήσουμε τον πρώτο αγώνα προετοιμασίας των δύο αντιπάλων, Πανθρακικού και ΠΑΣ Γιάννινα. Ο καιρός ιδανικός για ποδόσφαιρο και τις δύο ομάδες να είναι “σφιγμένες” από την επίπονη προετοιμασία. Το ματς διεξήχθη στο γήπεδο του ξενοδοχείου στην χιονοδρομική πίστα παρουσία λίγων θεατών.

  Το παιχνίδι αναμενόταν εκ προοιμίου “πειραματικό” για τις δύο ομάδες και όντως στην αρχή του αγώνα οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματα τους στο γήπεδο. Η ομάδα του Πανθρακικού με συμπαγές κέντρο και πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή προσπάθησε με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην άμυνα των Ιωαννίνων. Από την άλλη, ο “Άγιαξ της Ηπείρου”, προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα με πολλές πάσες, να παίξει κυρίως από τα πλάγια και να πιέσει ψηλά την άμυνα του Πανθρακικού.

 

Η πρώτη φάση του αγώνα καταγράφηκε στο 10′ όταν ο Ντε Βινσέντι (από τους κορυφαίους των Ιωαννίνων) βρέθηκε απέναντι από τον Κουτσόπουλο και ο τελευταίος με υπερένταση απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 25′ και πάλι ο Ντε Βινσέντι από δεξιά, γεμίζει στον Τοπούζη, το σουτ όμως του νεαρού περνάει λίγο άουτ, Τρία λεπτά αργότερα, θα έχουμε το πρώτο γκολ για τον ΠΑΣ. Μετά από σέντρα του Ντε Βινσέντι από δεξιά και πάλι, ο Μακρυδημήτρης θα διώξει πάνω στον Βίλα ο οποίος θα σουτάρει αμέσως και θα νικήσει τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού κάνοντας το 0-1.

Στο 40′ ο Πανθρακικός θα απειλήσει την εστία των Ιωαννίνων, όταν ο Χρήστου θα κάνει σέντρα από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι θα βρεθεί ο Μίνγκας, ο οποίος σχεδόν εξ επαφής στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο προπονητής της ομάδας από την Κομοτηνή, Σάββας Παντελιάδης, θα περάσει στον αγώνα 6 παίκτες υπό δοκιμή, ενώ και ο Γιάννης Χριστόπουλος θα  χρησιμοποιήσει πολλούς νεαρούς που δα προσπαθήσουν να κερδίσουν μια θέση στο ρόστερ της ομάδας. Το παιχνίδι μέχρι το 70′ δεν πρόσφερε καμία συγκίνηση, όταν και ο Νασούλης θα κερδίσει πέναλτι, το οποίο θα εκτελέσει εύστοχα ο Στάθης και θα κάνει το 0-2. Στο 90′ είχαμε τη φάση του αγώνα και την εκπληκτική απόκρουση του Αθανασιάδη σε κεφαλιά του Λίλα και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γιάκος θα πετύχει το 0-3 με φοβερό σουτ στην αριστερή γωνία.

Πανθρακικός : Κουτσόπουλος, Στάθης, Σαρακατσάνος, Βοσνακίδης, Μίνγκας, Σκλιοπίδης, Μακρυδημήτρης, Μπαικαρά, Μοσχάκης, Γωνιάδης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων καθώς και ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην προετοιμασία και συμμετέχουν στις προπονήσεις.

ΠΑΣ Γιάννινα : Φεγκρούζ, Ντε Βινσέντι, Κειτά, Λίλα, Βίλα, Ασωνίτης, Μιχαήλ, Οικονόμου, Πάντος, Παππάς, Τοπούζης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Αυγενίκου, Γεωργίου, Γανωτης, Γιάκος, Ιωάννου, Κολοβέτσιος, Πατσατζόγλου και Τζάνης.

Σε λίγο φωτογραφικό υλικό, δηλώσεις και παραλειπόμενα από τον αγώνα

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected