Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Το Imathia Sports News στην Ακαδημία ΠΑΟΚ Κουλούρας

Βρεθήκαμε σήμερα στο γήπεδο της Κουλούρας να παρακολουθήσουμε από κοντά τις προσπάθειες των προπονητών και των παικτών της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ.

Με ιδιαίτερη χαρά συναντήσαμε μετά από χρόνια τον Νίκο Καρύδα, ο οποίος φέτος δεν θα βρίσκεται στο επιτελείο του ΠΑΟΚ και όπως μας είπε πολύ πιθανό να είναι και πάλι πίσω στη γενέτειρα του, ως υπεύθυνος της Ακαδημίας, που μην ξεχνάμε, μαζί με τον Μανώλη Γιοβανόπουλο είναι οι “πατέρες” αυτής της προσπάθειας.

Ξεκινάμε και φέτος μια μεγάλη προσπάθεια, πολύ σημαντική για μας αλλά και για τα παιδιά που βρίσκονται κοντά μας. Στόχος μας όχι ο πρωταθλητισμός, ούτε οι σκοπιμότητες μέσα στο παιχνίδι. Τα παιδιά εδώ μαθαίνουν το ποδόσφαιρο ως άθλημα, ως ευ αγωνίζεσθαι. Η φιλοσοφία μας είναι ξεκάθαρη: να ευχαριστιέται ο κόσμος που θα μας παρακολουθεί σε όλη αυτή τη διαδικασία, αλλά και τα παιδιά να μάθουν να αγαπούν αυτό που κάνουν” ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Καρύδα για τη φετινή χρονιά.

Προπονητής στην Ακαδημία και τη φετινή χρονιά ο Άρης Αδαλόγλου, βοηθός προπονητή του Τόλη Τερζή πέρσι στα Λευκάδια. Ο παλαίμαχος παίκτης της Βέροιας μας δήλωσε:

“Δεύτερη χρονιά φέτος που βρισκόμαστε εδώ και αυτό που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή είναι ότι το έμψυχο δυναμικό είναι μεγαλύτερο και αυτό μας λύνει τα χέρια μέχρι ένα σημείο. Από κει και πέρα απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ποιοτική και σωστή δουλειά που πρέπει να γίνει μέσα από τις προπονήσεις και την ατομική προσπάθεια του κάθε παιδιού“.

Και συνέχισε λέγοντας : “Προσδοκούμε, μέσα από τη δουλειά, να έχουμε τα απαιτούμενα αποτελέσματα, πάντα με γνώμονα το ευ αγωνίζεσθαι και τη σωστή νοοτροπία. Οι προπονήσεις μας εδώ είναι καθημερινές και το πρωτάθλημα ξεκινά τον Οκτώβριο. Έχουμε μπροστά μας ένα μήνα προετοιμασίας και μαζί με τους προπονητές θα δουλέψουμε για να εμφανιστούμε έτοιμοι από κάθε πλευρά, επιδιώκοντας την ατομική πρόοδο και βελτίωση του κάθε παιδιού ξεχωριστά”.

*σε λίγο το φιλικό που ακολούθησε με αντίπαλο τη Βέροια Κ17

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected