Α-Β-Γ Εθνική

Τρίκαλα (γυναίκες) – Η προετοιμασία συνεχίζεται

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία της η γυναικεία ομάδα των Τρικάλων, αντίπαλος του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Τα κορίτσια των Τρικάλων εκτός από τις προπονήσεις θα πραγματοποιήσουν και κάποια φιλικά παιχνίδια αρχής γενομένης με τους… βετεράνους των Τρικάλων από τους οποίους περιμένουν απάντηση για μια συνάντηση πιθανώς μέσα στο Σαββατοκύριακο

Ο Γιώργος Λουλές με αφορμή την προετοιμασία των κοριτσιών δήλωσε σε τοπική εφημερίδα των Τρικάλων: «Ξεκινήσαμε νωρίς και πάμε σιγά-σιγά χωρίς βιασύνη, έχουμε χρόνο για να δουλέψουμε μέσα στο γήπεδο τόσο στην φυσική κατάσταση και την ενδυνάμωση , όσο και στην αγωνιστική τακτική».

Ο νεαρός τεχνικός (πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ και της ΑΕΤ) έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από τις μεταγραφικές αναζητήσεις της ομάδας αφού η διοίκηση ικανοποίησε και με το παραπάνω τις επιθυμίες του εντάσσοντας στο κυανέρυθιρο ρόστερ οκτώ νέες αθλήτριες.

Η Λαμπρινή Μαιντοπούλου, η Χρύσα Σκρέτα, η Ελένη Γεωργαλή από τις Αμαζόνες Καλυβίων με εικόνες και συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής . Ανάλογες παραστάσεις και μεγαλύτερη πείρα από το πρωτάθλημα έχουν και οι αθλήτριες που μετεγγράφτηκαν από την ομάδα των Μετεώρων: Η Χρύσα Πούλιου, η Βάνα Νικολάου και η Ξένια Αναγνωστοπούλου ενώ νέες εγγραφές είναι επίσης οι Παρασκευή Γκάτη (από Ακαδημία Καρακούση) και η μικρή Ειρήνη Καψούρα που ξεκινά φέτος την παρουσία της στο γυναικείο τμήμα του συλλόγου.

Πάντως, η μεταγραφή που συζητήθηκε περισσότερο απ όλες προκαλώντας αίσθηση και στο χώρο της Β Εθνική Γυναικών, είναι αυτή της Τίνα Κούκ μιας αθλήτριας που είχε επαφή με την ομάδα από την περσινή σεζόν, αλλά τα γραφειοκρατικά θέματα που αφορούσαν την έκδοση του δελτίου της.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected