Basket

Ρεάλ Μαδρίτης VS Παναθηναϊκός – Δέκα πόντους ο Τσαρτσαρής

Μία άκρως ελπιδοφόρα εμφάνιση για το μέλλον, πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός ο οποίος μπορεί να ηττήθηκε με σκορ 85-78 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά την κόντραρε στα ίσα και λίγο έλειψε να πετύχει το “διπλό”.

Οι “πράσινοι” έπαιξαν καλά, με μυαλό στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και ευτύχησαν να έχουν σε μεγάλη βραδιά τον Σχορτσανίτη που τελείωσε το ματς με 23 πόντους.

Στο τέλος όμως τα πολλά φάουλ, μερικά άστοχα μακρινά σουτ και ορισμένα παιδαριώδη λάθη (απόρροια της έλλειψης εμπειρίας), στοίχισαν στον Παναθηναϊκό.

Τα 23 λάθη αποδείχθηκαν πάρα πολλά για μία ομάδα πάντως που δείχνει να έχει δυνατότητες και το μόνο που χρειάζεται είναι χρόνος. Αν ο Άρμστρονγκ ανταποκρινόταν περισσότερο και έπαιζε ο Λάσμε (που έμεινε στην Αθήνα), ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα.

Πολύ καλός επιθετικά ο Κώστας Τσαρτσαρής, με 10 πόντους και 2 τρίποντα, ενώ αμυντικά κατάφερε και περιόρισε αρκετά τους Ρέγιες και Ροντρίγκεθ.

Ρεάλ Μαδρίτης : Ντρέιπερ 4, Φερνάντεθ 23 (3), Πότσιους, Σουάρεθ, Ρέγιες 4, Μίροτιτς 18, Ροντρίγκεθ 4, Μπέγκιτς 2, Κάρολ 7, Γιουλ 15(2), Σλότερ 8.

Παναθηναϊκός : Μπράμος 8 (2), Πάνκο 10, Ματσιούλις 6, Άρμστρονγκ, Ούκιτς 6, Τσαρτσαρής 10 (2), Διαμαντίδης 13 (3), Κίτσεν 2, Σκορδίλης, Σχορτσανίτης 23.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected