Γ Εθνική / Τοπικά

Πυρσός Γρεβενών – Δεδομένη η εμπειρία, ερωτηματικό η πορεία

Μία από τις ιστορικότερες ομάδες της κατηγορίας και σίγουρα από τις πιο έμπειρες, με πολλές παρουσίες τα τελευταία χρόνια είναι ο Πυρσός Γρεβενών. Φέτος η διοίκηση της ομάδας προσπάθησε να κρατήσει (και εν μέρει τα κατάφερε) να κρατήσει τον κορμό της περσινής ομάδας και να προχωρήσει σε προσθήκες που θα βοηθούσαν την ομάδα να πραγματοποιήσει καλύτερη πορεία της περσινής, που απέφυγε τον υποβιβασμό την προτελευταία αγωνιστική.

Τα δύο…βαριά όπλα των “πράσινων”, Κουτσομήτρος και Δούμας, παρέμειναν στην ομάδα και φέτος και κρίνοντας από την παρουσία τους στα φιλικά, θα είναι και πάλι οι στυλοβάτες της ομάδας.

Στα φιλικά προετοιμασίας η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία, χάνοντας μόνο από ομάδες από μεγαλύτερες κατηγορίες (Καλαμαριά και Τύρναβος), ενώ απέκλεισε τα Γρεβενά Αεράτα από τα προημιτελικά του Κυπέλλο της ΕΠΣ Γρεβενών.

Φιλικά Προετοιμασίας

13/10 (Κύπελλο ΕΠΣ)  Πυρσός Γρεβενών – Γρεβενά Αεράτα  3-0 (16′ Μπόλος, 41′ Κουτσομήτρος, 55′ Γκέτσιος)

6/10  Μετέωρα – Πυρσός Γρεβενών  0-2 (Κοσμίδης, Γκέτσιος)

4/10  Πυρσός Γρεβενών – Παναργειακός Ορεστικού  5-2 (26′ Κοσμίδης, 30′ Χαραλαμπίδης, 41′ Κοτσαντίσογλου, 45′ Κουτσομήτρος, 88′ Καραγιάννης)

30/9  Τύρναβος – Πυρσός Γρεβενών  4-0

23/9  Πυρσός Γρεβενών – Τύρναβος  0-0

11/9  Πυρσός Γρεβενών – ΑΟ Κάστωρ  0-0

18/9  Ελάσσόνα – Πυρσός Γρεβενών  1-2 (Γκέτσιος, Παπαδόπουλος Κ.)

8/9   Πυρσός Γρεβενών – ΠΑΟ Κοίλων  1-1 (40′ Κοσμίδης)

4/9  Πυρσός Γρεβενών – Απόλλων Καλαμαριάς 0-5

Το ρόστερ της ομάδας

Αποκτήθηκαν

Μπόζιαρης (Κοζάνη), Κοσμίδης (Δόξα Παλιουριάς), Αθανασόπουλος (Καμβουνιακός Δεσκάτης), Δρομπούρας (Καμβουνιακός Δεσκάτης), Ρόβας (Κτηνοτροφικός Αστέρας), Καραγιάννης (Κτηνοτροφικός Αστέρας), Παπαδόπουλος Θ. (ΑΕΠ Καραγιαννίων).

Αποχώρησαν

Αλυσσανδράτος (Εθνικός Αστέρας), Μακρής (Κοζάνη), Αλεξανδρής (Γρεβενά Αεράτα), Μπούκας, Ελευθερίου, Μπλάντος (Μακεδονικός Θεσ/νίκης), Πουρνάρας.

Παρέμειναν

Τσαρτσαρής, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Κοτσαντίσογλου, Δούμας, Μπόλος, Κουτσομήτρος, Γκέτσιος, Ζολώτας, Τσαρτσιώτης, Παπαδόπουλος, Τζερεμές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected