Κατηγορίες
Super League 1

Νίκος Καρύδας (Metropolis): “Ζητούμενο να πάμε ψηλά”

Να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα η Βέροια είναι ο στόχος του Νίκου Καρύδα, ο οποίος επισήμανε πως έχει τρομερή εμπιστοσύνη στους παίκτες του.

Ο προπονητής της «Βασίλισσας του Βορρά» μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για το παιχνίδι με την Ξάνθη, αλλά και το πρόστιμο στον Γεωργιάδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρύδα

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Ο άσχημος αγωνιστικός χώρος ήταν πρόβλημα για εμάς γιατί προσπαθούμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι προσπαθήσαμε να διώξουμε τα νερά ώστε να γίνει ένα καλό παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το αν μπορούσε να πάρει τη νίκη η ομάδα του: «Από τη στιγμή που είχαμε πίσω το μηδέν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποιο γκολ, δυστυχώς δεν βάλαμε. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε την ανωτερότητα και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και όχι στο δεύτερο. Στεναχωρήθηκα που δεν κερδίσαμε αλλά και ο βαθμός που πήραμε με δέκα παίκτες καλός είναι».

Για το πρόστιμο στον Γεωργιάδη: «Το πρόστιμο στον Γεωργιάδη δόθηκε βάση του εσωτερικού κανονισμού, είναι απόφαση του προέδρου. Φυσικά είναι αδικαιολόγητη η αποβολή του καθώς στέρησε στην ομάδα να παίξει έντεκα εναντίον έντεκα κόντρα στην Ξάνθη, φυσικά και ξέφυγε αλλά και οι εγκληματίες έχουν ένα άλλοθι».

Για τους στόχους της ομάδας: «Το βασικό ζητούμενο είναι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να συνδυαστεί με καλό ποδόσφαιρο, πρέπει όμως να κάνουμε και νίκες. Εγώ έχω τρομερή εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου, και αυτό γιατί μου έχουν δώσει το δικαίωμα να πιστεύω σε αυτούς».

*Onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected