Κατηγορίες
Διάφορα

Ευχές και εκπλήξεις από το Imathia Sports News

%CE%9A%CE%91%CE%9B%CE%97+%CE%A7%CE%A1%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%91+1Οι συνεργάτες του Imathia Sports News εύχονται σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά, με υγεία, ευδαιμονία και κάθε επιτυχία σε όσους την επιζητούν. Στον αθλητικό κόσμο ευχόμαστε το 2013 να φέρει την υγεία σε όλους τους τομείς, για να μπορέσουμε (επιτέλους) να απολαύσουμε το άθλημα που αγαπάμε χωρίς φόβο και χωρίς προκαταλήψεις.

Εμείς, συμπληρώνοντας 6 μήνες στον αέρα της blogόσφαιρας, υποσχόμαστε πως κάθε μέρα θα βάζουμε ένα λιθαράκι στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, γιατί (μην το ξεχνάμε) εκεί είναι η ρίζα κάθε επαγγελματικής δραστηριότητας αλλά και η πηγή ταλέντων και προσωπικοτήτων. Ελπίζουμε μέχρι στιγμής να έχουμε πετύχει το κάτι παραπάνω, αν και όλοι εδώ στο Imathia Sports News έχουμε δώσει μόνο το 10% των δυνατοτήτων μας!

Τις επόμενες μέρες μπαίνουμε στην τελική φάση της δημιουργίας του 1ου Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Νομού Ημαθίας, μίας έκδοσης για τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή του νομού μας, που ΠΟΤΕ δεν έτυχε τέτοιας προβολής και μάλιστα σε τόσο μεγάλη εμβέλεια. Οι όποιες καθυστερήσεις οφείλονται σε τεχνικά θέματα, γιατί ως τελειομανείς θέλαμε και η τελευταία λεπτομέρεια να είναι ακριβώς όπως πρέπει, γιατί κάθε αθλητής, κάθε προπονητής και κάθε παράγοντας είναι για μας μοναδικός και τον αντιμετωπίζουμε το ίδιο.

Τέλος, θα θέλαμε να σας δώσουμε και ένα μόνο στοιχείο για το τι θα ακολουθήσει τον ερχομό του 2013… Το Imathia Sports News και οι συνεργάτες του, συνεχίζοντας τις καινοτόμες ιδέες αλλά και σκεπτόμενοι την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προβολή του αθλητισμού στο νομό μας, ετοιμάζουμε δύο γεγονότα τα οποία είμαστε σίγουροι πως θα δεχτείτε με αγάπη, γιατί με αγάπη θα τα αντιμετωπίσουμε και εμείς! Περισσότερα σε λίγες μέρες…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected