Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Α’ όμιλος) – Σεφτέ στο 2013 με ματς “φωτιά”!

Ευθυμιάδης

Επανέναρξη για την δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας και στην δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γύρου περιλαμβάνονται αμφίρροπα παιχνίδια, τόσο στο “ρετιρέ” της βαθμολογίας όσο και στις τελευταίες θέσεις.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται στο γήπεδου του Παλαιού Σκυλιτσίου, όπου ο τοπικός Άρης υποδέχεται τον πάντα επικίνδυνο Νηρέα Βέροιας, ο οποίος βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς από τη δεύτερη Θύελλα Σταυρού και θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να μείνει στο “κυνήγι” της ανόδου. Οι γηπεδούχοι, μετά την…μπόρα μεσοβδόμαδα με την προσωρινή όπως αποδείχθηκε απομάκρυνση του Δημήτρη Γιουρόπουλου, θα επιδιώξουν τη νίκη, που θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και της απευθείας ανόδου στην Α1.

Η δεύτερη Θύελλα Σταυρού, ενισχυμένη μετά την απόκτηση του Χρήστου Τσίπη από την ΑΕ Χαρίεσσας, υποδέχεται τον ΠΑΟ Παλατιτσίων, σε ένα ακόμη αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι με νίκη ουσιαστικά θέτουν εκτός διεκδίκησης της ανόδου τους αντιπάλους τους και θα περιμένουν τυχόν “στραβοπάτημα” του πρωτοπόρου Άρη για να πλησιάσουν την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι αν θέλουν να ελπίζουν στην άνοδο, θα πρέπει να πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης και να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες για τις πρώτες θέσεις.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις ΠΑΟ Κορυφής-Εθνικός Ράχης και Αγροτικός Αστέρας Πλατέος-Αστέρας Αλεξάνδρειας, με τεράστιο ενδιαφέρον για τους τέσσερις αντιπάλους αφού Εθνικός και Αγροτικός “καίγονται” για βαθμούς για την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ Κορυφή και Αστέρας για την άνοδο και την γρήγορη σωτηρία αντίστοιχα. Οι δύο ομάδες, ενισχυμένες στο μεταγραφικό παζάρι (ο Εθνικός απέκτησε τον Γιώργο Παπαδόπουλο από τον Μακεδόνα Βέροιας και ο Αγροτικός Αστέρας τρεις παίκτες με πιο “ηχηρό” όνομα τον Αντώνη Τζήμο από τον ΑΣ Πατρίδας) θα παλέψουν μέχρι τέλους, αρχής γενομένης από τα αυριανά παιχνίδια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής, που διεξάγεται αύριο Κυριακή 13/1, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.00μμ (μέσα σε παρένθεση η θέση της ομάδας στη βαθμολογία και μέσα στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

ΠΑΟ Κορυφής (4) – Εθνικός Ράχης (13)  [4-1]

Αγροτικός Αστέρας Πλατέος (12) – Αστέρας Αλεξάνδρειας (7)  [2-2]

Άρης Π. Σκυλιτσίου (1) – Νηρέας Βέροιας (3)  [2-1]

Αλιάκμων Νησελίου (5) – Μακεδονικός Πλατάνου (10)  [5-1]

Θύελλα Σταυρού (2) – ΠΑΟ Παλατίτσια (6)  [2-1]

Ολυμπιακός Λουτρού (11) – ΑΟ Συκιάς (8)  [0-1]

Ρεπό : Άρης Παλαιοχωρίου (9)

δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς

*Θυμίζουμε ότι ο πρώτος σκόρερ κάθε ομίλου της Α2 θα βραβευτεί από το Imathia Sports News με το “Χρυσό Παπούτσι”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected