Γενικά

Γιώργος Παπαστεργίου : “Στόχος δεν είναι απλά η πεντάδα”

παπαστεργιου γιωργοςΧαμόγελα έφερε στο Σιδηρόκαστρο η «επαγγελματική» νίκη με τη Δόξα Κρανούλας, που το σταθεροποίησε στην πρώτη τετράδα. Η ομάδα των Σερρών έπαιξε όσο… χρειάστηκε και πήρε την τρίτη σερί νίκη, δείχνοντας ανεπηρέαστη από τη διακοπή στη δράση για περίπου τρεις εβδομάδες. Επίσης, ικανοποίηση επικρατεί για το θετικό ντεμπούτο των Παπαστεργίου, Τσίλη, Κουλτσιάκη και Μουτεσίδη, με τους δυο πρώτους να ξεκινούν βασικοί και τους άλλους δυο να έρχονται από τον πάγκο.

Σειρά έχει ο νέος αγώνας εντός έδρας με τον Βατανιακό, στον οποίο η ομάδα του Νίκου Γάδου θέλει το «4Χ4». Μοναδική απουσία θα είναι όπως φαίνεται ο Αλέξης Πασχαλούδης, που δεν προλαβαίνει να επανέλθει, αφού η κατάσταση του Γιάννη Τσεμπερίδη (τράβηγμα πριν το ματς με Κρανούλα) δεν εμπνέει ανησυχία και πιθανότατα θα επανεμφανιστεί.

Εξάλλου, με δηλώσεις στη mikriliga.com ο Ημαθιώτης επιθετικός του Εθνικού, Γιώργος Παπαστεργίου, αναφέρθηκε στο επιτυχημένο ντεμπούτο του, αφού σκόραρε και κέρδισε η ομάδα του:

«Όντως για μένα ήταν ένα ιδανικό ντεμπούτο, αν συνδυάζεις ένα δικό σου γκολ με τρίποντο της ομάδας σου. Αφιερώνω το γκολ στην οικογένειά μου. Θεωρώ ότι το παιχνίδι με την Κρανούλα κρίθηκε στο πάθος που είχαμε, αλλά και στην υπεροχή μας, αφού υπάρχει βαθμολογική απόσταση ανάμεσα στις δυο ομάδες και βεβαίως έχουμε άλλους στόχους με τη Δόξα.

Ήδη διέκρινα ότι στο Σιδηρόκαστρο υπάρχει άφθονη ποιότητα στο ρόστερ, συνδυάζοντας καλούς έμπειρους παίκτες, αλλά και ταλαντούχους μικρούς, που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Στόχος μας δεν είναι απλά η πεντάδα. Προσωπικά θέλω μια θέση στην τριάδα, αλλά σε κάθε περίπτωση την άνοδο. Εκτιμώ ότι σε αυτή τη φάση και σε αυτό το επίπεδο, ο Εθνικός δεν πρέπει να έχει… ταβάνι!».


«Δεν υποτιμάμε τον Βατανιακό»

Συνεχίζοντας, ο Παπαστεργίου, που παλιότερα έπαιξε ακόμα σε Ερασιτέχνες Άρη, Νάουσα, Αετό Σκύδρας και Ζάκυνθο, υποστήριξε:

«Στη Γ΄ Εθνική έχουμε δει ότι ποτέ δεν υπάρχουν φαβορί. Και όταν έπαιζα φέτος στη Ζάκυνθο, ο Βατανιακός μας είχε κάνει τη ζημιά. Δεν υποτιμάμε λοιπόν το συγκεκριμένο αντίπαλο, που είχε κόψει βαθμούς στην Καλαμαριά. Βεβαίως, στην έδρα μας είμαστε δυνατοί και θα κερδίσουμε για να διατηρηθούμε εκεί που θέλουμε.

Επίσης, θέλω να τονίσω ότι για τη γρήγορη προσαρμογή μου βοήθησε η παρουσία του Γιώργου Τσίλη, αφού ήμασταν μαζί και στη Ζάκυνθο και «βρισκόμαστε» καλά μέσα στο γήπεδο. Έχουμε άψογη συνεργασία και αυτό φάνηκε και με την Κρανούλα. Παράλληλα, με βοήθησε η μίνι-διακοπή, αφού δουλέψαμε όλοι μαζί και μάθαμε όσο μπορούσαμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Ειδικά εγώ είχα μείνει λίγο πίσω και έκανα μίνι προετοιμασία. Προσωπική μου βλέψη για φέτος είναι να ανεβάσουμε την ομάδα στη Β΄ Εθνική και αν δεν προκύψει κάτι καλύτερο να μείνω εκεί και του χρόνου».

 *mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected