Γενικά

Απόλλων Καλαμαριάς – Απορρίφθηκε η ένσταση με Βατανιακό!

καλαμαρια φαση1Εξελίξεις στο θέμα του… μετέωρου αγώνα, για το φινάλε του πρώτου γύρου, ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον Βατανιακό (νίκη 1-2 για τους Κατερινιώτες), υπήρξαν την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι απορρίφθηκε η ένσταση που είχαν καταθέσει οι «ροσονέρι» για το κύρος της αναμέτρησης, με την αιτιολογία ότι η ομάδα της Πιερίας χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια του αγώνα συνολικά πέντε εκπαιδευόμενους παίκτες, αντί για μάξιμουμ τέσσερις που προβλέπει ο κανονισμός.

Έτσι, ήρθε μια πρώτη δικαίωση για τον Βατανιακό, που σε αυτή τη φάση διατηρεί αναλλοίωτη τη βαθμολογία, αλλά οι Πόντιοι δεν έμειναν με… σταυρωμένα χέρια.

Ήδη το νομικό επιτελείο των «ροσονέρι» κατέθεσε έφεση κατά της αρχικής απόφασης και πλέον η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ θα κρίνει την τύχη του συγκεκριμένου παιχνιδιού, ενδεχομένως μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης: «Η ΠΑΕ Απόλλων κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος και η τελική απόφαση για το κύρος της αναμέτρησης με τον Βατανιακό, θα ληφθεί από το αρμόδιο δικαιοδοτικό δικαστήριο της ΕΠΟ».
*mikriliga.org
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected