Κατηγορίες

2ο Τουρνουά Κοινωνικού Σκοπού – Διαδικαστικά για τους αγώνες

koinoniko_tournouaΣημειώνουμε παρακάτω σημαντικά θέματα σχετικά για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων αλλά και τη διευκόλυνση της γραμματείας που θα βρίσκεται ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ στο γήπεδο καθόλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Αναλυτικά :

1. Η γραμματεία των αγώνων θα διατηρεί τις λίστες των ομάδων με τους παίκτες. Αυτό σημαίνει πως είναι η αποκλειστική υπεύθυνη για την αντιπαραβολή με τους παίκτες που θα δηλωθούν από κάθε ομάδα. Σημειώνουμε πως δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν παίκτες που δεν έχουν δηλωθεί, ούτε μπορούν να δηλωθούν εκείνη τη στιγμή.

2. Θα υπάρχει φύλλο αγώνος για κάθε παιχνίδι και θα ορίζεται αρχηγός ο οποίος θα το υπογράφει. Το παιχνίδι θα ξεκινά μόνο όταν τακτοποιηθούν οι οικονομικές διαδικασίες (1€ για κάθε παίκτη που θα γραφτεί στο φύλλο αγώνως) και υπογράψει ο αρχηγός κάθε ομάδας.

3. Αν από τους δύο αντιπάλους προσέλθει ο ένας από τους δύο στο γήπεδο, συμπληρώνεται κανονικά το φύλλο αγώνος και κερδίζει τον αγώνα με 3-0, μόνο αν εκπληρώσει την οικονομική υποχρέωση (1 € για κάθε παίκτη που θα δηλωθεί στο φύλλο αγώνος).

4. Αν οι δύο αντίπαλες ομάδες φέρουν το ίδιο χρώμα στολής, τότε η γραμματεία είναι υποχρεωμένη να δώσει διακριτικά έντονου χρώματος στη μία από τις δύο ομάδες.

5. Θυμίζουμε πως στον χώρο υπάρχει κυλικείο και καλό θα ήταν να προτιμήσουμε τα προϊόντα του, καθώς μην ξεχνάμε πως το Αθλητικό Κέντρο μας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ το γήπεδο για την φιλανθρωπική διοργάνωση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected