2ο Τουρνουά 5×5 Κοινωνικού Σκοπού – Η 3η μέρα και το αυριανό πρόγραμμα

DSCN1591Φτάσαμε αισίως στην τρίτη μέρα της διοργάνωσης και απομένουν 5 ματς για την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής των ομίλων. Ως πρώτο συμπέρασμα από την εικόνα των ομάδων που αγωνίστηκαν μέχρι στιγμής είναι πως οι περισσότερες από τις μισές ομάδες έχουν κάτι παραπάνω από ποιοτικά ρόστερ και το μόνο σίγουρο είναι πως το μέλλον προβλέπεται συναρπαστικό! Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως και σήμερα είχαμε δύο πολύ συναρπαστικά ματς (Avenue – Bowling City Club και Diveworld – Ticket4All) ενώ πολύ καλή παρουσία με εξαιρετική αμυντική λειτουργία παρουσίασε η ομάδα των 4 Εποχών. Ας δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης μέρας :

Group G : Kapsalis – Ένωση Αστυν.Υπαλλ.Ημαθίας  11-1

Group H : Avenue – Bowling City Club  5-10

Group H : Ανθιμίδης – X Net  0-9

Group I : Diveworld Scuba Center – Ticket4All  4-6

Group I : 4 Εποχές – Χατζηπαυλίδης  7-2

Σημειώθηκαν 55 γκολ (11 ανά ματς). Ενημερώνουμε πως στην αρχική σελίδα του Imathia Sports News μπορείτε να δείτε τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα του 2ου Τουρνουά 5χ5 Κοινωνικού Σκοπού (στην κορυφή της σελίδας πάνω από τον τίτλο), τη LIVE εξέλιξη των αγώνων (δεξιά δίπλα από την πρώτη ανάρτηση) και το πρόγραμμα των μελλοντικών αγώνων (κάτω από το LIVE).

Το αυριανό πρόγραμμα ολοκληρώνει την 1η αγωνιστική των 11 ομίλων (με μία εκκρεμότητα το παιχνίδι Scandal – Da Manha από τον όμιλο G), ενώ ξεκινά με δύο παιχνίδια η δεύτερη. Αναλυτικά :

Group J : Μπρίκι – Bar-B@γιάννης (17.00)

Group J : Στέκι Βέροια – Στέκι Μελίκη (18.00)

Group K : Ελιά – Queen’s Boyz (19.00)

Group K : De Facto – Spot Puma (20.00)

Group A : Το Μεϊντάνι – Τzimos Service (21.00)

Group B : Μαυρίδης – Παγούρας (22.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected