B ΕΠΣ Ημαθίας

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Η παρουσία του στο τουρνουά το ΑΟ Καβάλας (vid)

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε σήμερα το τουρνουά ποδοσφαίρου του Α.Ο. Καβάλα στα γήπεδα “Ανθή Καραγιάννη” και Σφαγείων, με την συμμετοχή περίπου 150 αθλητών των ομάδων του Α.Ο.Κ., της Αναγγένησης Θεσσαλονίκης και του Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Συνολικά έγιναν 15 αγώνες για τα τμήματα 1998-2007 σε 3 γήπεδα με τους νεαρούς αθλητές να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους, λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωση των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων ενώ ανανέωσαν το ραντεβού και για την επόμενη χρονιά.

Αρκετοί ήταν και οι γονείς που παρακολούθησαν το τουρνουά, με αυτούς των φιλοξενούμενων να εκφράζουν τον θαυμασμό τους για την πόλη και την τοποθεσία.

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Καβάλα ευχαριστεί όλους τους αθλητές, τους γονείς αλλά και τα σωματεία της Αναγέννησης Θεσσαλονίκης και του Αστέρα Αλεξάνδρειας για την συμμετοχή τους.

Με τον Αστέρα αγωνίστηκαν οι Κωνσταντινόπουλος, Γελαδάρης, Χατζόπουλος, Κωνστάντος, Κουρμουλάκης, Αλμπανίδης, Βαρσαμόπουλος, Αναστάσης, Μπαντής, Χαρπίδης, Τάκος, Περπερίδης, Γεωργίου. Σκόρερς για την ομάδα της Ημαθίας οι Αναστάσης Γ., Τάκος και Χατζόπουλος (3-1 επί του ΑΟ Καβάλας) και Βαρσαμόπουλος, Περπερίδης (2-0 επί της Αναγέννησης Θεσσαλονίκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected