Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

ΦΑΣ Νάουσα – Με τη μία…εξάρες!

Η καθυστέρηση στον προγραμματισμό και οι συνεχόμενες αναβολές σε κάθε προσπάθεια συζήτησης ή διαπραγματεύσεων είχε επιφέρει μεγάλη αναστάτωση μεταξύ των παικτών, ενώ και ο κόσμος αγωνιούσε για το τι μέλλει γενέσθαι. Η εκλογή νέας διοίκησης και η εμφάνιση του επιχειρηματία κ. Θεόδωρου Πετρά ως επικεφαλής της νέας προσπάθειας, δημιούργησαν ένα κλίμα ευφορίας και ενθουσιασμού στο στρατόπεδο του ΦΑΣ Νάουσα . Οι παίκτες όμως παρέμεναν και πάλι στο…ακουστικό τους, ενώ ήδη είχαν κάνει την εμφάνιση τους διάφορες “σειρήνες” κυρίως από ανταγωνιστικές ομάδες.

Το χθεσινό βράδυ όμως η διοίκηση του ΦΑΣ έκανε εντυπωσιακή…ρελάνς και κατάφερε να συμφωνήσει τόσο με δύο παίκτες που θα προστεθούν στο δυναμικό της ομάδας όσο και με τρεις από το ρόστερ της περσινής περιόδου.

Το who is who των νέων αποκτημάτων

Οι πρώτες μεταγραφές των κυανολεύκων αφορούν αμφότερες τη θέση του τερματοφύλακα. Όπως είχαμε αναφέρει σε χθεσινό μας άρθρο, ο Γιώργος Σιμψερής (φωτ.αριστερά) είχε δεχτεί την πρόταση για να επιστρέψει στην ομάδα με την οποία αγωνίστηκε στο παρελθόν και αργά το βράδυ έπεσαν και οι υπογραφές στο συμβόλαιο του παίκτη! Ο 22χρονος (25/12/1991) τερματοφύλακας με καταγωγή από τα Τρίκαλα, αποκτήθηκε από τον Φωκικό, με τον οποίο δεν κατάφερε να κάνει συμμετοχή ευρισκόμενος στη “σκιά” ενός άλλου Ημαθιώτη, του Θανάση Γεωργίου. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις υποδομές του Άρη, στον Αετό Σκύδρας και στον Μακεδονικό.

Ο Γιώργος Κύρου (φωτ.δεξιά) είναι η δεύτερη επιλογή για τη θέση του πορτιέρο και προέρχεται από την ΑΕ Αλεξάνδρειας. Είναι 20 ετών (01/07/1993), έχει ύψος 1.85 και βάρος 77 κιλά. Στην ΑΕΑ μεταγράφηκε από την Νίκη Αγκαθιάς και πέρσι στη Δ’ Εθνική πραγματοποίησε 11 συμμετοχές και 990 αγωνιστικά λεπτά.

Οι ανανεώσεις

Ο Βασίλης Αργυρίου έχει ζητήσει από τη διοίκηση την παραμονή του βασικού κορμού της ομάδας, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα την περσινή χρονιά και ο ΦΑΣ Νάουσα τερμάτισε στη δεύτερη θέση. Στη σημερινή συνάντηση του κ. Τάκη Τασιώνα με τους Νίκο Περηφανόπουλο, Γρηγόρη Αργυρίου και Γιώργο Γασπαράτο βρέθηκε η χρυσή τομή και έτσι οι τρεις πρώτες ανανεώσεις είναι γεγονός. Με τις σημαντικές αυτές κινήσεις, η διοίκηση του ΦΑΣ ξεκινά τις επαφές με όλους τους παίκτες που ο προπονητής της ομάδας επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ, ενώ η αυριανή μέρα περιλαμβάνει και δύο ακόμη ραντεβού παικτών που έχουν ήδη συμφωνήσει με την ομάδα και απομένει το τυπικό σκέλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected