Super League 1 - Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

SKODA Ξάνθη – Δικός της ο Ντε Γκούζμαν!

ντε ΓκούζμανΜια ακόμα μεταγραφή ανακοίνωσε η Ξάνθη, αφού έκανε δικό της τον 32χρονο μέσο Τζούλιαν Ντε Γκούζμαν ο οποίος την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στη γερμανική Ρέγκενσμπουργκ.

«Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Julian De Guzman», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση των ακριτών για την προσθήκη του 32χρονου στο ρόστερ της ομάδας του Νίκου Καραγεωργίου. Ο Καναδός μέσος έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες στη διάρκεια της καριέρας του, όμως, το όνομά του έγινε ιδιαίτερα γνωστό από την τετραετή του παρουσία στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια από το 2005 ως το 2009.

Ο Ντε Γκούζμαν, 67 φορές διεθνής με τον Καναδά και με 4 γκολ στο ενεργητικό του, άρχισε την καριέρα του από τη Σααρμπρίκεν το 2000, ενώ συνέχισε το 2002 στο Ανόβερο πριν έρθει η μετακίνηση στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια της οποίας είχε αναδειχθεί καλύτερος παίκτης της σεζόν 2007-2008. Μετά την Ισπανία ήρθε η μετακίνηση στο Τορόντο, όπου έμεινε μια τριετία και το 2012 βρέθηκε στο Ντάλας. Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν γύρισε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ρέγκενσμπουργκ και πλέον ανήκει στην Ξάνθη.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected