Football League - Super League 1 - Διαιτησία - Ποδόσφαιρο

Εξέλιξη πριν λίγο! Άνοδος για Καραγκιζόπουλο, Παρασίου, ταλέντο ο Καραντώνης!

Πολύ σημαντικές ειδήσεις για την Ημαθιώτικη διαιτησία περιελάμβαναν οι ανακοινώσεις των πινάκων των διατητών και βοηθών Super League και Football League. 

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πριν λίγο τους πίνακες των επαγγελματικών κατηγοριών, οι οποίοι όπως γράψαμε σχετικά χθες είναι διευρυμένοι καθώς η Ομοσπονδία επέλεξε φέτος να αυξήσει τον αριθμό των διαιτητών και βοηθών στη Super League, “παρασύροντας” έτσι και τις κατώτερες κατηγορίες.

Στη Super League ακλόνητος παραμένει ο Στέφανος Μαντάκης, που φέτος θα έχει και Ημαθιώτη “παρτενέρ”! Ο λόγος για τον Γιάννη Καραγκιζόπουλο, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα με τους βοηθούς Super League, παίρνοντας προαγωγή στην ανώτερη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Νεοκαστρινός ρέφερι είχε πολύ καλή παρουσία την περσινή χρονιά και την “εξαργυρώνει” με τον καλύτερο τρόπο. Την ίδια ώρα, o Δημήτρης Καραντώνης επιλέχθηκε ως ταλέντο της Football League, με τους οιωνούς πλέον να δείχνουν πως το επόμενο σκαλοπάτι είναι η Super League. Θυμίζουμε πως την χρονιά που τελείωσε, επιλέχθηκε να διευθύνει παιχνίδι των Play-Off ανόδου στη Football League, που μαρτυρά πως ο Ναουσαίος διαιτητής λογίζεται ως φαβορί για την άνοδο την επόμενη περίοδο.

Στην λίστα με τους διαιτητές της Football League φιγουράρει και το όνομα του Δημήτρη Μαλούτα, ο οποίος παραμένει στην κατηγορία.

Μεγάλη η διάκριση και για τον Στέφανο Παρασίου, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα με τους βοηθούς Football League, παίρνοντας προαγωγή από τη Football League 2 που βρέθηκε φέτος. Ο Βεροιώτης ρέφερι είναι από τους πλέον ικανούς βοηθούς της Ημαθίας και είναι εκ των πραγμάτων εξαιρετικά πιθανό να βρεθεί και αυτός στη Super League τα επόμενα χρόνια.

Τέλος, στη λίστα με τους παρατηρητές της Football League βρίσκεται και ο Κώστας Τσιλογιάννης, ο οποίος παραμένει σε υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια.

Το Imathia Sports News συγχαίρει τους δύο ρέφερι από την Ημαθία για την άνοδο τους και εύχεται σε όλους υγεία και καλή σταδιοδρομία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected