Κατηγορίες
Football League - Super League 1

ΠΑΟΚ – Εθνικός Γαζώρου (2-0) Βασικός ο Κουκόλης

0dc247c07eee71a72cf9409729fb3455_XLΤην ήττα με 2-0 γνώρισε ο Εθνικός Γαζώρου στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ, που έγινε στο Γήπεδο της Τούμπας.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να απειλήσουν την εστία του Παπαθανασίου. Στο 16΄ ο Ναστεφσκι μπήκε στην μεγάλη περιοχή και επιχείρησε το σούτ , η μπάλα όμως κόντραρε στα πόδια του αντιπάλου και έφυγε σε κόρνερ. Στο 22΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ, κεφαλιά του Νέτσιντ που δεν ήταν καλή, έφυγε άουτ. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό Γαζώρου στο 35΄ με δυνατό σούτ του Ναστέφσκι που απέκρουσε ενστικτωδώς ο Γλύκος. Στο 45΄ ο Παπαθανασίου διώχνει σε κόρνερ σουτ του Κάτσε. Στα πρώτα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο εθνικός Γαζώρου προσπάθησε να απειλήσει με τον Γαϊδαρτζή, χωρις όμως να καταφέρνει να φτάσει στα δίχτυα του Γλύκου.

Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκόρ στο 60΄ με κεφαλιά του Δεληγιαννίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Λόρενς και έκανε το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματά του και συγκεκριμένα στο 72΄ με τον Ολίσε. Οι παίκτες του Εθνικού Γαζώρου αγωνίστηκαν σε αυτό το δυνατό τέστ όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σπυρόπουλος, Λόπεθ, Σκόνδρας (62΄ Κωνσταντινίδης), Κατσικάς (λ.τ. 29΄ Τσανδάρης), Κάτσε, Πόποβιτς (69΄ Πέλκας), Δεληγιαννίδης (62΄ Ολίσε), Γιάννου (46΄ Βούκιτς), Λόρενς, Νετσιντ

Εθνικός Γαζώρου: Παπαθανασίου (46΄ Μέλκας), Μερεσιώτης (62΄ Πολύζος), Κωφοκώτσιος (58΄ Νέδος), Κουκόλης, Μουσικάκης, Δέντσας, Παπαδόπουλος (88΄ Μεντής), Μεταλλίδης (72΄ Παπαβασιλείου), Ναστέφσκι (64΄ Κωνσταντινίδης), Χατζηδημητρίου (67΄ Κοσμίδης), Γαϊδαρτζής (80΄ Υψηλός).

*ethnikosgazorοu.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected