Football League

Εθνικός Γαζώρου – Ημέρα ανακοινώσεων!

γαζωρος νεοιΜπαράζ ανακοινώσεων έκανε σήμερα ο Εθνικός Γαζώρου, καθώς προώθησε τέσσερις παίκτες από την ομάδα Νέων, ενώ απέκτησε και τρεις νεαρούς άσους.

Οι Παπαβασιλείου, Νέδος, Κωφοκώτσιος και Μεταλλίδης από την ομάδα Νέων συμμετείχαν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και έπεισαν τον Μάκη Κατσαβάκη πως αξίζουν ένα επαγγελματικό συμβόλαιο. Παράλληλα, ο Εθνικός Γαζώρου προχώρησε στην απόκτηση του 18χρονου μέσου Μιχάλη Χατζηδημητρίου, του 20χρονου τερματοφύλακα, Κωνσταντίνου Χατζηγιαννάκη και του  20χρονου μέσου, Σπύρου Νικολίτσα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ ανακοινώνει ότι υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο στα γραφεία της διοίκησης οι: Παπαβασιλείου, Νέδος, Κωφοκώτσιος και Μεταλλίδης.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές προωθήθηκαν στις αρχές καλοκαιριού από την Ομάδα Νέων του Εθνικού Γαζώρου προκειμένου να πείσουν τον Μάκη Κατσαβάκη και το τεχνικό team ότι μπορούν να βοηθήσουν την μεγάλη ομάδα και να υπογράφουν επαγγελματικό συμβόλαιο.
•Παπαβασιλείου Γεώργιος (6/4/1992) – μεσοεπιθετικός
•Νέδος Ιωάννης (24/10/1994) – αμυντικός
•Κωφοκώτσιος Μενέλαος (1/4/1993) – αμυντικός
•Μεταλλίδης Αλέξανδρος (23/2/1996) – αμυντικός μέσος

ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ – ΝΙΚΟΛΙΤΣΑΣ

Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψαν σήμερα, στα γραφεία της Π.Α.Ε., ο 18χρονος μέσος Μιχαήλ Χατζηδημητρίου, ο 20χρονος τερματοφύλακας, Κωνσταντίνος  Χατζηγιαννάκης  και ο 20χρονος μέσος, Σπυρίδων Νικολίτσας, οι οποίοι θα αγωνίζονται φέτος με την φανέλα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ.

Ο Μιχαήλ Χατζηδημητρίου (19/5/1995) κατάγεται από την Θεσσαλονίκη, και θα ενισχύσει την μεσαία γραμμή. Πέρυσι αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ο Κωνσταντίνος Χατζηγιαννάκης (11/08/1993) κατάγεται από την Κοζάνη και θα ενισχύσει τα δίχτυα της ομάδας. Πέρυσι αγωνιζόταν στον Μ. Αλέξανδρο Ν. Ζίχνης.

Ο Σπυρίδων Νικολίτσας (20/07/1993) κατάγεται από το Άργος – Αργολίδας και θα ενισχύσει την μεσαία γραμμή, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected