Football League

Πανηλειακός – Γλυφάδα (1-0) Για 90′ ο Νατσούρας

8c5dfa0077072dd667bb8651a48572b1_LΗ ομάδα του Πύργου έκανε το «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα χάρη στο γκολ του Μίλτου Καλαϊτζίδη από το 41’ της αναμέτρησης με τη Γλυφάδα.

Ο Πανηλειακός μετά την εντυπωσιακή του παρουσία στην πρεμιέρα της Football League, έπαιξε το πρώτο εντός έδρας ματς για τη Β’ κατηγορία στον Πύργο μετά από επτά χρόνια. Αν και ο καιρός δεν… ευνόησε ιδιαίτερα, περίπου 1000 φίλοι του Πανηλειακού βρέθηκαν στο γήπεδο και είδαν την ομάδα του Πέτρου Δημητρίου να παίζει αρκετά καλά, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το γκολ της νίκης ήρθε στο 41’ της αναμέτρησης με ωραίο πλασέ του Καλαϊτζίδη, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η Γλυφάδα του Τάκη Γκώνια προσπάθησε και βγήκε στην επίθεση, έχασε ευκαιρίες με τους Σονγκό και Πορτίγια, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το… αρνητικό γεγονός του ματς ήταν η ένταση που προκλήθηκε στο φινάλε, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του Τάκη Γκώνια από τον πάγκο της Γλυφάδας και του Γιάννη Καλιτζάκη από αυτόν του Πανηλειακού…

Πανηλειακός : Πίτκας, Θωμόπουλος, Σαραμαντάς, Λίτσος, Κοτσώνης, Νάστος, Λιόσης, Πίγκλα (84′ Αποστολόπουλος), Μπιτάνγκ, Καλαϊτζίδης (77′ Χαλούλος), Μίλιεβιτς (68′ Γανωτής)

Γλυφάδα : Κοτταράς, Δημακάκος (75′ Μουστάκης), Νατσούρας, Ευσταθίου (65′ Τσίγκας), Σμυρλής, Πικόν, Πορτίγια, Μπάρος, Σονγκό, Γκέζος, Σααβέντρα (85′ Παιδάκης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected