Κατηγορίες
Football League

Εθνικός Γαζώρου – Ανακοίνωση για το…φτύσιμο

b1b9f859ed018c11f7c3ef20cb7c3d58_LΣάλος προκλήθηκε με το περιστατικό του Νίκολα Τζούριτς στο ματς του Εθνικού Γαζώρου με τον Ηρακλή, που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Καυτανζόγλειο.

Οι Σερραίοι με ανακοίνωση τους εξήγησαν ότι ο παίκτης δεν έφτυσε τον Μάκη Κατσαβάκη τον οποίον ο Σέρβος μέσος σέβεται απεριόριστα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ηρακλή, ο κύριος Καραντώνης υπέδειξε πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας και την κίτρινη κάρτα τον Νίκολα Τζούριτς. Ο ποδοσφαιριστής μας θεωρώντας άδικη την απόφαση του κυρίου Καραντώνη, είχε περισσότερα νεύρα από ότι θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να βάλει σε κίνδυνο την ομάδα, σε περίπτωση που υπέπεφτε και σε δεύτερη κίτρινη κάρτα λόγω της κατάστασής του.

Αμέσως ο κύριος Κατσαβάκης για να τον προφυλάξει έκανε αλλαγή βάζοντας στην θέση του τον Δήμο Κοσμίδη. Την ώρα που ο Νίκολα Τζούριτς κατευθυνόταν στον πάγκο της ομάδας, και αφού είχε περάσει από το σημείο που βρισκόταν ο κύριος Κατσαβάκης, και είχε περπατήσει μερικά μέτρα προς το μέρος του πάγκου της ομάδας, αδικαιολόγητα έφτυσε προς το μέρος του γηπέδου, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του από την άδικη απόφαση του κυρίου Καραντώνη.

Όλος ο πάγκος της ομάδας, που ήτανε μπροστά στο γεγονός, είδε την αντίδραση του ποδοσφαιριστή μας, που σε καμία περίπτωση, όπως όλοι ομολογούν αλλά και όπως ο ίδιος δήλωσε, δεν στόχευε τον προπονητή Μάκη Κατσαβάκη. Τουναντίον, ο Νίκολα τρέφει απεριόριστο σεβασμό προς το πρόσωπο του κυρίου Κατσαβάκη και ουδέποτε, στην μέχρι τώρα πορεία του, είχε πρόβλημα με τις αποφάσεις των εκάστοτε προπονητών του.

Δυστυχώς όμως οι δημοσιογράφοι του συνδρομητικού καναλιού, μη έχοντας ίσως άλλο θέμα, και απομονώνοντας την κίνηση του Τζούριτς, θεώρησαν ότι ο εκνευρισμός ενός νεαρού ποδοσφαιριστή, που αδικείται από την απόφαση – σωστή ή λάθος – ενός διαιτητή, και η λάθος αντίδρασή του, μπορεί να γίνει θέμα «πικάντικο», και το ανέδειξαν ως το γεγονός της αγωνιστικής.

Η Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη όλα τα μέλη της και έχοντας ιδία άποψη για το γεγονός θεωρεί απλά ότι το όλο ζήτημα είναι μια μεγάλη υπερβολή που μόνο αποπροσανατολιστικά μπορεί να λειτουργήσει για την ομάδα μας. Συνεπώς το θέμα θεωρείται ως μη γενόμενο.

Παράλληλα όμως, παρακαλούμε θερμά όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, να μην βγάζουν άκριτα συμπεράσματα για τις ενέργειες των πρωταγωνιστών, οι οποίοι είναι οι ποδοσφαιριστές, ειδικά όταν πρόκειται για νεαρούς και κάτω από καθεστώς πίεσης αλλά και κυρίως έχοντας το αίσθημα της αδικίας που όπως γνωρίζουμε, πάντα είναι κακός σύμβουλος».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected