Διάφορα

ΕΠΟ – “Ντου” από…ράμπο!

56468cace911e6986aea11e934adb696_LΑλυσιδωτές είναι οι αντιδράσεις μετά την εισβολή εισαγγελέων και ράμπο» του ΣΔΟΕ στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή.

Τη Δευτέρα βρέθηκαν στα γραφεία της Ομοσπονδίας ο προϊστάμενος της αθλητικής εισαγγελίας Χάρης Λακαφώσης, ο αθλητικός εισαγγελέας και αναπληρωτής πρόεδρος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής της ΓΓΑ, Αριστείδης Κορέας και οι αντιεισαγγελείς Χαράλαμπος Μασταραντωνάκης, Γιώργος Στεφανάτος, μαζί με 40 ράμπο του ΣΔΟΕ.

Πληροφορίες θέλουν τον εισαγγελέα να παίρνει τον σκληρό δίσκο της Ομοσπονδίας, ενώ κατά τις επτά ώρες που έμειναν στο Πάρκο Γουδί, έλεγξαν μια σειρά από καταγγελίες. Μάλιστα, κλιμάκιο πήγε και στην αποθήκη της ΕΠΟ στη Φυλή αναζητώντας κι άλλα έγγραφα.

Συγκεκριμένα ο έλεγχος αφορούσε καταγγελίες για τις 22 πλαστές ασφαλιστικές-φορολογικές ενημερότητες, τα 28 εκατ. ευρώ για τις κάρτες υγείας του ποδοσφαιριστή που δεν δούλεψε ποτέ, τους στημένους πίνακες, που είχε καταγγείλει ο Χρήστος Σάββας πρώην μέλος της ΚΕΔ, τις εκλογές των ΕΠΣ Δράμας, Κορίνθου, Ρόδου για εξαγορά ψήφων, τα έγγραφα της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών από το 2003 έως το 2011.

Η εξέλιξη αυτή δυσαρέστησε ιδιαίτερα τον Γιώργο Σαρρή, καθώς θεωρεί πως πρόκειται για νέα παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Εξάλλου, η ίδια η ΕΠΟ είχε αναδείξει κάποια από τα θέματα και τα είχε αντιμετωπίσει. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ενημέρωσε τηλεφωνικά τον πρόεδρο της UEFA Μισέλ Πλατινί, ενώ μετά τα μπαράζ της Εθνικής μας ομάδας για την πρόκριση στο Μουντιάλ, θα γίνει επίσημη ενημέρωση και στη FIFA.

*Onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected