Γ Εθνική / Τοπικά

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Κιλκισιακός (0-3) Για 90′ ο Τριανταφυλλίδης

e5c4af1966bb707d4530f1d87b60bea8_LΤη νίκη 3-0 επί του Βυζαντίου πανηγύρισε σε δύο… δόσεις ο Κιλκισιακός.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν την Κυριακή (24/11) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής του 1ου ομίλου, αλλά στο ημίχρονο του αγώνα, ο καιρός δεν επέτρεψε τη συνέχιση και ολοκληρώθηκε με μία μέρα… καθυστέρηση, το οποίο διεξήχθη την Δευτέρα (25/11).

Ο Κιλκισιακός είχε πάρει το προβάδισμα 2-0 από το ημίχρονο της… Κυριακής και προσπάθησε να το διατηρήσει στο δεύτερο μέρος της… Δευτέρας. Όμως, το παιχνίδι δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους, καθώς στο 51’ ο Αμανατίδης αποβλήθηκε. Στην συνέχεια, το Βυζάντιο πίεσε, αλλά στο 70’ ο Καρυπίδης έκανε το 3-0. Μάλιστα, η ομάδα του Κιλκίς θα μπορούσε να είχε πάρει προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων, αλλά ο Καραβελής απέκρουσε το πέναλτι του Κωνσταντινίδη.

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος : Καραβέλης, Αϊβάζης, Προβατίδης (28’ Κωνσταντινίδης), Τσορμπατζής, Παυλίδης, Μιχαηλίδης, Πτηνόπουλος,  Σπυρίδης, Λόλι, Τσίλογλου, Μπρατσιάνι.

Κιλκισιακός : Μπαντής, Σερταρίδης, Τριανταφυλλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Καρυπίδης, Αμανατίδης, Ματεντζίδης, Αϊβαζίδης (18’ Τζεβελέκης), Λογγινίδης (39’ Κωνσταντινίδης Β.), Μπελίτσα (30’ Μπολόσης).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected