Football League - Μεταγραφές

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Κροάτης και Σέρβος στο στόχαστρο!

dragicevic

Εβδομάδα εξελίξεων «τρέχει» για την Αναγέννηση Γιαννιτσών και υπάρχει αισιοδοξία ότι την Τρίτη θα εξασφαλιστεί η πολυπόθητη ενημερότητα, για να «τρέξουν» άμεσα οι μεταγραφές, αφού τα χρονικά περιθώρια πιέζουν (σε λίγες μέρες εκπνέει η χειμερινή περίοδος). Ειδικά τώρα που το ρόστερ αριθμεί ελάχιστους παίκτες, μετά και τη φυγή των Δαυίδ Ιβανίδη (για τον Τύρναβο) και Θεόφιλου Κουρούπη τη Δευτέρα.

Το ζητούμενο είναι να βρεθούν άμεσα χρήματα για προκαταβολές στους παίκτες, ενώ θα ξεκαθαρίσει και τυπικά το ενδιαφέρον εμπλοκής της κίνησης του Δημοσθένη Υφαντίδη, που δύσκολα θα έχει θετική έκβαση, από τη στιγμή που η τωρινή διοίκηση του Λάκη Καραογλανίδη προχωρά μόνη της το σχεδιασμό, με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα.

Στα μεταγραφικά λοιπόν, εκτός από τους Κυριακίδη, Αγγελίδη, Κρινίτσα, Ιορδανίδη, Ανδριόπουλο, Κοντσίδη και Πιπινίκα, στο προσκήνιο βρίσκονται δυο ακόμα Σέρβοι, μιας και δεν αναμένεται να αποκτηθούν τελικά οι Ζάρκο Λάζετιτς και Ιβάν Νόβκοβιτς, που δεν δείχνουν διατεθειμένοι να έρθουν (ο πρώτος φοβάται λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα).

Σύμφωνα με πληροφορίες, προ των πυλών για την ομάδα της Πέλλας δείχνουν οι Ασμίρ Μισίνι και Μάτε Ντραγκίσεβιτς, που θεωρούνται έμπειροι και αρκετά καλά ονόματα για τα τωρινά δεδομένα της Αναγέννησης. Οι δυο Σέρβοι έχουν συμφωνήσει και θα έρθουν άμεσα, αν βρεθούν χρήματα για προκαταβολές. Ο Μισίνι είναι 29χρονος επιτελικός χαφ, με θητεία σε Τσουκαρίτσκι, Όμπιλιτς, Σπάρτακ Σουμπότιτσα, Νόβι Παζάρ, ενώ ο Ντραγκίσεβιτς 34χρονος υψηλόσωμος στράικερ, που είχε απασχολήσει και τον ΠΑΣ Γιάννινα πριν δυο-τρία χρόνια.

Ο Μάτε Ντραγκίσεβιτς (φωτό πάνω) έπαιζε στην αλβανική Λούτσκο και παλιότερα στη Λάτσι (επίσης Αλβανία), σε Ρωσία και συγκεκριμένα την Κίμκι, την Κροατία με Χάιντουκ Σπλιτ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ίστρα, Σίμπενικ και Ριέκα, στο Ιράν με την Περσέπολις και στην Αυστραλία με την Πέρθ Γκλόρι.

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected