Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς – Δείτε τι έγινε όταν δοκιμάστηκε στην ΚΠΡ!

article-2591012-1C9EF6DB00000578-248_634x480Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς εξέδωσε την αυτοβιογραφία του. Ωστόσο, ο Σουηδός πρωταγωνιστεί σε άλλο ένα βιβλίο που βγήκε πρόσφατα στη δημοσιότητα. Αυτό είναι του φίλου του Τόνι Φλίγκαρε, ο οποίος μεγάλωσε στο Ρόσενγκαρντ μαζί με τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι δυο τους έπαιξαν μαζί στις ακαδημίες της Μάλμε, ενώ στα 16 τους στάλθηκαν για δοκιμαστικό στο “Λόφτους Ρόουντ” για μία εβδομάδα. Ο Ιμπραχίμοβιτς προπονήθηκε με τις ρεζέρβες, αλλά στη συνέχεια δεν του ζητήθηκε να μείνει περισσότερο.

Ο τότε συμπαίκτης του δήλωσε στη “Daily Mail”: “Ο Ζλάταν κρατούσε την μπάλα πάρα πολύ και κάποια στιγμή ο προπονητής του έκανε ένα τάκλιν που δεν το περίμενε. Ο Ζλάταν αντέδρασε κάνοντας το ίδιο και στη συνέχεια είπε στον προπονητή να πάει να γαμ… Εκείνος τρελάθηκε!

Το να είσαι στην Αγγλία είναι εντελώς διαφορετικό. Είπε στον Ζλάταν πως “γι’ αυτό που έκανες θα αναπνέεις από εδώ και στο εξής από τον κ*λο. Δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Δεν είχαμε ποτέ ξανά επαφή με την ΚΠΡ. Ο Ζλάταν δεν ήθελε να παίξει ή να μείνει στην Αγγλία κατ’ εμέ”.

Υπενθυμίζεται, πάντως, πως αυτό δεν είναι το μοναδικό δοκιμαστικό που έχει κάνει ο Ιμπραχίμοβιτς στην Αγγλία. Είναι γνωστό πως είχε περάσει και από το μικροσκόπιο του Αρσέν Βενγκέρ με την ιστορία να μην διαφέρει πάρα πολύ.

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected