Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρώπη – Η γκολάρα του Σέλβεϊ και το…σακάτεμα του Μάρτιν Ματίζεν! (vid)

e214d957ddcc3804cc15e2d59ccfd34e_LΟ ποδοσφαιριστής της Σουόνσι, Τζόντζο Σέλβεϊ πέτυχε ένα εξαιρετικό τέρμα λίγο μπροστά από το κέντρο στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Στον κόσμο της Πρέμιερ Λιγκ το να σημειωθεί ένα εκπληκτικό τέρμα, είναι σύνηθες φαινόμενο. Έτσι, στο παιχνίδι της Σουόνσι με την Άστον Βίλα, ο μέσος των «κύκνων», Τζόντζο Σέλβεϊ πέτυχε ένα εξαιρετικό τέρμα που σίγουρα θα είναι από τα καλύτερα της αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα με το σκορ στο 1-1, σούταρε λίγο μπροστά από το κέντρο για να κρεμάσει τον αντίπαλο γκολκίπερ και να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

https://vine.co/v/MvqwwDZvHhL

Ούτε αντίπαλο δεν χτυπάς πριν από την έναρξη ενός αγώνα πόσω μάλλον συμπαίκτη σου. Να όμως που έγινε και αυτό για το Κύπελλο Ποδοσφαίρου Νορβηγίας.

Στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Άλτα και Μπόσεκοπ στην έδρα της δεύτερης (4-1) ο Ματίας Νταλ Άμπελσεν άρχισε να κάνει πηδηματάκια για να ζεσταθεί και ενώ όλα ήταν έτοιμα για τη σέντρα. Σε ένα από αυτά βρήκε τον Μάρτιν Ματίζεν στο κεφάλι και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο συμπαίκτης του να κάνει έξι ράμματα, αφού του άνοιξε πληγή! Οι δύο ποδοσφαιριστές συγκρούστηκαν με πηγούνι και κεφάλι για να συμβεί αυτό το απρόοπτο συμβάν.

Δείτε το βίντεο:

http://youtu.be/9803WC5yQ-0

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected