Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Μεταγραφικές αναζητήσεις και φήμες! (13/6)

images2

Έντονη κινητικότητα και το τελευταίο διήμερο στις ομάδες της Super League και το Imathia Sports News σας παρουσιάζει τις εξελίξεις αλλά και τις φήμες που κυκλοφόρησαν…

Αστέρας Τρίπολης – Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια!

Στην ανακοίνωση της απόκτησης των Νίκο Φερνάντεζ και Ρίτσι Κιτόκο προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι δύο παίκτες αγωνίζονταν στην Ισπανία και το περασμένο Σαββατοκύριακο ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του, και πλέον να είναι έτοιμοι να προστεθούν στο δυναμικό του Αστέρα. Τις επόμενες μέρες ο 27χρονος Αργεντινός χαφ και ο 26χρονος μπακ αναμένονται στην Ελλάδα για να μπουν και σε ρυθμούς προετοιμασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία του Αστέρα με τους ποδοσφαιριστές Αλμπέρτο Νικόλας Φερνάντεζ και Ρίτσι Κιτόκο, που θα ενισχύσουν την ομάδα στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Αλμπέρτο Νικόλας Φερνάντεζ θα είναι ποδοσφαιριστής του Αστέρα για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ ο Ρίτσι Κιτόκο θα έρθει στην ομάδα ως δανεικός από την Γρανάδα για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον Αστέρα να έχει οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με την Ισπανική ομάδα.

Επειδή οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ημέρες, οι δύο ποδοσφαιριστές πήραν άδεια και θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα του Αστέρα στις 23 Ιουνίου.

Ο Αλμπέρτο Νικόλας Φερνάντεζ (Νίκο) γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 1986 και αγωνιζόταν μέχρι πριν λίγες ημέρες με τη φανέλα της Λα Χόγια Λόρκα στη θέση του επιτελικού χαφ, παίζοντας επίσης πίσω από τον επιθετικό και στην αριστερή πτέρυγα.

Ο Ρίτσι Κιτόκο γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου 1988 και μέχρι πριν λίγες ημέρες αγωνιζόταν στην Ρεάν Χαέν, καλύπτοντας τη θέση του αμυντικού χαφ, αλλά και τη θέση του δεξιού μπακ.

ΠΑΟΚ – Δεν ισχύει για Πάντεφ, ξεκίνησαν οι συζητήσεις με Αθανασιάδη

Καμία κίνηση για την απόκτηση του Γκόραν Πάντεφ δεν έχει κάνει ο ΠΑΟΚ, όπως ξεκαθάρισαν από την ΠΑΕ.

Παρά τα σενάρια που κυκλοφορούν στα ιταλικά ΜΜΕ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν ενδιαφέρεται για τον 30χρονο επιθετικό της Νάπολι. Στον ΠΑΟΚ υποστηρίζουν ότι ο παίκτης έχει προταθεί, αλλά δεν ενδιαφέρει την ομάδα και δεν έχει γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Την ίδια ώρα, στον ΠΑΟΚ θέλουν να τελειώνουν με το θέμα του νέου συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη. Πρόθεση της διοίκησης είναι η επέκταση της συμφωνίας με τον 25χρονο φορ, ωστόσο οι συζητήσεις είχαν «παγώσει» το τελευταίο διάστημα. Σύντομα όμως ο Κλάους θα κληθεί για τις συζητήσεις.

Πανθρακικός – Τέλος ο Κουτσόπουλος!

Παρελθόν από τον Πανθρακικό αποτελεί ο Δημήτρης Κουτσόπουλος, καθώς μετά από τέσσερα χρόνια, έλυσε τη συνεργασία του.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας δεν θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας της Κομοτηνής και βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Σε δηλώσεις του ο Κουτσόπουλος αποχαιρέτισε τον Πανθρακικό, φεύγοντας με καλές αναμνήσεις: «Πέρασα υπέροχα στην Κομοτηνή καθώς έζησα αυτό που ονειρεύεται κάθε ποδοσφαιριστής. Είχαμε πολλές επιτυχίες με την ομάδα, κατακτήσαμε τον τίτλο της Football League, παραμείναμε για 2 χρόνια στην Super League, φτάσαμε στα ημιτελικά του κυπέλλου, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και το απολαύσαμε κάθε στιγμή.

Από την άλλη πλευρά ο κόσμος της Κομοτηνής αγκάλιασε την οικογένεια μου από την πρώτη στιγμή και μας βοήθησε ώστε να αισθανθούμε ακόμη πιο άνετα στην πόλη. Μπορεί να φεύγω από την Κομοτηνή αλλά αφήνω ένα μέρος της καρδιάς μου εδώ. Θα τους θυμάμαι για πάντα και ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθούμε και πάλι».

Ολυμπιακός – Επιμένει για τον Ισλανδό!

Δεν το βάζει κάτω ο Ολυμπιακός στην υπόθεση της απόκτησης του Άλφρεντ Φινμπόγκασον και φαίνεται πως κατέθεσε νέα πρόταση στην  Χέρενφεϊν.

Όπως αναφέρουν τα ολλανδικά ΜΜΕ, η καινούρια πρόταση των «ερυθρόλευκων» είναι βελτιωμένη και φαίνεται πως καλύπτει τη Χέρενφεϊν, με τον Ισλανδό φορ να πλησιάζει στο λιμάνι. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του τεχνικού διευθυντή των Ολλανδών, Χανς Φονκ, που κάνει λόγο για μια καλή πρόταση που μπορούν να συζητήσουν. «Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνουμε τη δουλειά. Εξετάζουμε τη δεύτερη πρόταση που μας έκανε. Σε κάθε περίπτωση, είναι αρκετά υψηλή για να καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Έλληνες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Φινμπόγκασον είναι θετικός να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, λόγω και της συμμετοχής του στο Champions League και περιμένει τις εξελίξεις, απολαμβάνοντας προς το παρών τις διακοπές του στην Καλιφόρνια.

*Με στοιχεία από το onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected