Football League - Μεταγραφές

Football League – Το “κόλπο” με Λαγό και το “αντίο” του Πατσατζόγλου!

aek_lagosΌλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που ντύνουν τον Παναγιώτη Λαγό στα «κυανόλευκα». Αν συμβεί αυτό τότε θα βρεθεί αντίπαλος της ΑΕΚ.

Δυο ημέρες πριν (3/07) ο Απόλλωνας πέρασε επίσημα στα χέρια του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και από τότε οι αφίξεις δεν έχουν τελειωμό. Μετά την απόκτηση των Γκονζάλες, Κυβελίδη, την ανανέωση του Φαρινόλα, η διοίκηση μοιάζει να χτύπησε την πόρτα του Παναγιώτη Λαγού. Μάλιστα η έλευση τον Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της ομάδας, πυροδότησε ακόμη περισσότερο τα σενάρια περί μεταγραφής του. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί δυο φορές στην «Ένωση» την περίοδο 2007-2008 και 2011-2012. Σε περίπτωση που ο 29χρονος πει το μεγάλο ναι, έπειτα από έξι σεζόν στην ΑΕΚ (2006-2012) θα βρεθεί μετά από καιρό αντίπαλος της. Ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά βήματα το 2005-2006 στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Τελευταίος του σταθμός ήταν η ουκρανική Βόρσκλα Πολτάβα, όπου την πρώτο χρόνο (2013) μέτρησε 10 συνολικά συμμετοχές. Ωστόσο το δεύτερο χρόνο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά για εκείνον, καθώς η αλλαγή προπονητή έφερε σαρωτικές αλλαγές, με αποτέλεσμα να καταφέρει να αγωνισθεί μόλις 28 λεπτά ως αλλαγή στην εκτός έδρας νίκη (1-2) της ομάδας του με τη Ζακαρπάτια στις 31 Αυγούστου 2013. Εν συνεχεία ήχησαν οι σειρήνες πολέμου στη γειτονική χώρα και έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει.

Το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν νεότερα σχετικά με το αν καρποφορήσει η περίπτωση του.

Ηρακλής Ψαχνών – Αποχαιρετά ο “Πάτσα”

hraklis_psaxnwn_patsa

Παρά του ότι το συμβόλαιο του Χρήστου Πατσατζόγλου έληγε το 2015, εκείνος αποφάσισε να λύσει (προσωρινά τουλάχιστον) τη συνεργασία του με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Παρελθόν από τους «πράσινους» αποτελεί ο πρώην διεθνής, ύστερα από προσωπική του απόφαση. Παρ’ όλο που ο «Πατσά» έφυγε από τα Ψαχνά, δεδομένου ότι δεσμεύονταν για ένα χρόνο ακόμη (2015), δεν πάτησε στο συμβόλαιο του. Οι πληροφορίες θέλουν τον έμπειρο αμυντικό να σταματάει για φέτος, ωστόσο δεν αποκλείεται η φανέλα του Ηρακλή Ψαχνών να ήταν η τελευταία στο πλούσιο βιογραφικό του.

Όσον αφορά τα διοικητικά προς το παρόν δεν υπάρχει ουδεμία. Πάντως αν οι αρμόδιοι θέλουν να κρατήσουν τον κορμό του περσινού επιτυχημένου ρόστερ, καλό θα ήταν να «τρέξουν» τις διαδικασίες, καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει οι αποχωρήσεις αλλά και οι συζητήσεις παικτών με άλλες ομάδες.

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected