Κατηγορίες
BET

Betarades.gr – Τρίποντο για Γάνδη, με κάλυψη η Χόνεφος

1000x600Εν αναμονή της εβδομάδας που ξεκινά και περιλαμβάνει τους επαναληπτικούς των τριών ελληνικών ομάδων σε Champions League και Europa League, η σημερινή ημέρα μας κρατά σε… εγρήγορση και μας προσφέρει αρκετές στοιχηματικές επιλογές.

Νίκη για Γάνδη

Αρχίζουμε με το σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» της Γάνδης κόντρα στη Μαλίν σε απόδοση 1.72. Έχοντας την παράδοση με το μέρος της η Γάνδη φιλοξενεί για 15η φορά τη Μαλίν στην έδρα της, μετρώντας μέχρι στιγμής δέκα νίκες και δύο ισοπαλίες. Παρόλα αυτά ο νεοαποκτηθέντας Καρίμ Μελχότσινε (36 χρονών/κεντρικός αμυντικός) τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου πως οι ποδοσφαιριστές του Σταν φαν ντε Μπούις δεν θα έχουν εύκολο έργο. «Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Θέλουμε να μαζέψουμε όλους τους δυνατούς βαθμούς στην έδρα μας. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για αυτούς», τόνισε χαρακτηριστικά. Στα μεταγραφικά σενάρια η Βόλφσμπουργκ φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Χαμπίμπ Χαμπίμπου (27 χρονών/μέσος), ο οποίος κοστολογείται στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο στο 1.800.000 λίρες.

Διπλό με κάλυψη η Χόνεφος

Από τη Β’ Νορβηγίας επιλέγουμε το «Διπλό» Draw No Bet της Χόνεφος κόντρα στην Μπρίνε σε απόδοση 2.62. Την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική η Χόνεφος που επικράτησε της Ουλενσάκερ με 1-0. Στα τελευταία παιχνίδια δείχνει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό προκειμένου να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Φιλοξενείται σήμερα από τη Μπρίνε από την οποία και δεν έχει χάσει ποτέ εκτός έδρας και θέλει σήμερα να συνεχίσει την παράδοση και να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της. Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε αντίστροφο μομέντουμ με τη Χόνεφος να βρίσκεται σε ανοδική πορεία τις τελευταίες αγωνιστικές και την Μπρίνε να προέρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Τέλος να σημειωθεί, ότι οι παίκτες της Μπρίνε δέχθηκαν μείωση των αποδοχών τους, στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο.

Over 2.5 στη Μόσχα

Από τη Ρωσία κρατάμε το Over 2.5 της Λοκομοτίβ Μόσχας κόντρα στη Κράσνονταρ σε απόδοση 2.05. Σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου γύρου είχε το πάνω χέρι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως κάποιες ισοπαλίες προς το τέλος, η ισοπαλία της εντός έδρας με τη Ζενίτ και η ήττα στον «τελικό» της τελευταίας αγωνιστικής απ’ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας της στέρησαν όχι μόνο τον τίτλο, αλλά και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ μιας και τερμάτισε στην τρίτη θέση. Ο τεχνικός Λεονίντ Κούτσουκ παρέμεινε στη Μόσχα παρά την περσινή αποτυχία, αναλαμβάνοντας το έργο να φτάσει τη Λοκομοτίβ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στα μεταγραφικά απέκτησε τους Νιασέ (επιθετικός, Ακίσαρσπορ), Κασάεφ (μέσος, Ρουμπίν Καζάν), Φερνάντες (μέσος, Μπεσίκτας), Λογκάσοφ (αμυντικός ,Ροστόφ) και Ομπίνα (επιθετικός, Κιέβο). Αποχώρησε ο Οζντόεφ (μέσος, Ρουμπίν Καζάν).

Κατάφερε την τελευταία αγωνιστικά να πάρει μία εκ’ των θέσεων για το Γιουρόπα Λιγκ τερματίζοντας στην πέμπτη θέση ισοβαθμώντας με τη Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά υπερτερούσε στα κριτήρια ισοβαθμιών και έτσι ήταν αυτή που χαμογέλασε. Παράλληλα, έφτασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου Ρωσίας όπου ηττήθηκε στα πέναλτι απ’ τη Ροστόφ. Το ευρωπαϊκό της ταξίδι ξεκίνησε απ’ τον δεύτερο προκριματικό γύρο όπου απέκλεισε την εσθονική Σιλαμάε Κάλεφ, ενώ για τον τρίτο προκριματικό, στο πρώτο παιχνίδι διέλυσε με 5-1 εκτός έδρας την ουγγρική Ντιοσγκιόρ. Και τα τρία ευρωπαϊκά ματς της ήταν Over 2.5.

Κρατάει η Πούμας

Από το Μεξικό επιλέγουμε το Χ2 της Πούμας κόντρα στην Τολούκα σε απόδοση 2.00. Δεν είχε συνέχεια η επιτυχία της πρεμιέρας με την Κερετάρο για την Πούμας. Έπειτα απ’ το 3-1 της 1ης αγωνιστικής, ακολούθησε η εντός έδρας ήττα απ’ τη Γουαδαλαχάρα, σ’ ένα πάρα πολύ «κλειστό» ματς με ελάχιστες φάσεις. Από μια στημένη μπάλα προήλθε το γκολ των φιλοξενουμένων στο 86′, τη στιγμή μάλιστα που έπαιζαν και με παίκτη λιγότερο απ’ το 76′. Δε σημαίνει κάτι αυτή η ήττα για την Πούμας, που είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι ακόμη έτοιμη, ενώ φαίνεται πως φέτος θα υπάρχουν μεταπτώσεις στην απόδοση της. Μεσοβδόμαδα οι «ρεζέρβες» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Ατλάντε (Β’ κατηγορία) για το Κύπελλο.

Με κάλυψη η Ουάσινγκτον

Από την Αμερική τέλος επιλέγουμε το «Διπλό» Draw No Bet της Ουάσιγκτον με αντίπαλο το Χιούστον σε απόδοση 2.12. Ακριβώς αντίθετη πορεία με αυτή του Χιούστον χαράζει η Ουάσιγκτον που είναι στη δεύτερη θέση του αμερικανικού πρωταθλήματος, έχοντας δύο βαθμούς λιγότερους απ’ τη Σπόρτινγκ Κάνσας αλλά με δύο παιχνίδια λιγότερα. Έχει την καλύτερη άμυνα της Ανατολής με 20 τέρματα παθητικό, ενώ και επιθετικά έχει συνοχή, με 32 γκολ στο ενεργητικό της. Ο τραυματισμός του Πάρκε έχει κάνει τους πρωτευουσιάνους να ψάχνουν για παίκτη στο κέντρο της άμυνας, με τον Οπάρε της Λος Άντζελες να είναι ένας απ’ τους υποψήφιους στόχους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected