ΕΠΣ Ημαθίας – Το οδοιπορικό του Imathia Sports News στα χωριά του νομού (Μέρος B)

Μπάλα1-640x420Ένα αφιέρωμα στις ομάδες της ΕΠΣ Ημαθίας, τόσο σ’ αυτές που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Ένωσης σήμερα όσο και σ” αυτές που για διάφορους λόγους είτε έχουν διαλυθεί ως σωματεία είτε παραμένουν ανενεργές, σας παρουσιάζει σε δύο μέρη (χθες και σήμερα) το Imathia Sports News. Το συγκεκριμένο οδοιπορικό αναφέρεται κυρίως στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν πλέον οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι (σαφώς ελληνικό φαινόμενο) αλλά και στη «λησμονιά» των φιλάθλων, για τους οποίους θα παρελάσουν από το συγκεκριμένο αφιέρωμα ομάδες που μεσουρανούσαν κάποτε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας.

Μέρος Β (Δήμοι Βέροιας και Νάουσας)

Δήμος Βέροιας

Μακροχώρι

f8091000de3f026d209837e21bc2e700_L

Μακροχώρι : Η πρώην Ένωση Αποστόλου Παύλου θα αγωνιστεί και φέτος στη Γ Εθνική Ερασιτεχνική. Η διάδοχη κατάσταση μετά την αποχώρηση του Διονύση Βούλγαρη μόνο ομαλή δεν ήταν, ωστόσο με την προσπάθεια τοπικών παραγόντων και φίλων της ομάδας, ο σύλλογος θα αγωνιστεί κανονικά στη Γ Εθνική, με πολύ μειωμένο ωστόσο μπάτζετ και την εμπιστοσύνη σε νεαρούς ως επί τω πλείστον ποδοσφαιριστές.

Ακαδημία Μακροχωρίου :  Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης θα αγωνιστεί φέτος στην Α2 Ερασιτεχνική, μετά την εξαιρετική περσινή πορεία της που κατέληξε στην άνοδο. Πολύ καλή δουλειά από τους ιθύνοντες της ομάδας, με στόχο την ανάδειξη ταλέντων για την τροφοδότησης της Ένωσης που θα αγωνιστεί φέτος στη Γ Εθνική.

Διαβατός

Ατρόμητος Διαβατού Έμβλημα

Ατρόμητος Διαβατού : Από τις πρωταγωνίστριες ομάδες τα τελευταία χρόνια στην ΕΠΣ Ημαθίας και από τους συλλόγους που παίρνουν άριστα στο οργανωτικό κομμάτι, ο Ατρόμητος παραμένει σε υψηλό επίπεδο και φέτος θα επιδιώξει (παρά τις εκ βάθρων αλλαγές σε διοίκηση και τεχνικό τιμ) να παρουσιάσει το ανάλογο πρόσωπο των τελευταίων ετών. Σε ισχύ και οι Ακαδημίες του συλλόγου.

Κουλούρα

paok-logo

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Στην Α1 Ερασιτεχνική θα αγωνίζεται του χρόνου η “ασπρόμαυρη” ομάδα, ωστόσο με αρκετές αλλαγές όσον αφορά τη σύνθεση της ομάδας. Κι αυτό γιατί 16 ποδοσφαιριστές του συλλόγου (γεννηθέντες 1995 έως 1997) μεταγράφηκαν στα Λευκάδια στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο συλλόγων για τη συμμετοχή των “κυανολεύκων” στη Γ Εθνική. Στον ΠΑΟΚ θα αγωνίζονται του χρόνου οι επόμενες ηλικιακές κατηγορίες (1998 έως 2001) με νέο προπονητή που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Λυκογιάννη

15137_1160230643254_7753994_n

Απόλλων Λυκογιάννης : Με νέα διοίκηση από φέτος, η “κυανόλευκη” ομάδα θα αγωνιστεί για ακόμη μία χρονιά στην Α2 Ερασιτεχνική. Με έτος ίδρυσης το 1953 και με παίκτες που έχουν “ξεπηδήσει” από τα σπλάχνα της ομάδας, ο Απόλλων συνεχίζει φέτος έχοντας ως βασικό κορμό γηγενείς (νεαροί ως επί τω πλείστον) ποδοσφαιριστές.

Νέα Νικομήδεια

535157_182837221836876_882832079_n

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Έστω και στο…παρά πέντε και παρά την αποχώρηση αρκετών ποδοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ, 15 άνθρωποι από την περιοχή ένωσαν τις δυνάμεις τους και η Νέα Γενεά θα αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής.

Δημοτική Ενότητα Βεργίνας

Βεργίνα

βεργινα

ΜΑΣ Βεργίνας : Στη Β Ερασιτεχνική και φέτος ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Βεργίνας, με στόχο την επιστροφή της ομάδας στην Α2 Ερασιτεχνική αλλά και την ανάδειξη των νεαρών ποδοσφαιριστών από το φυτώριο της ομάδας. Εντυπωσιακές μέχρι στιγμής οι κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ η διοίκηση εμπιστεύτηκε δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές για την τεχνική καθοδήγηση.

Μετόχι

Παλατίτσια

slide2

ΠΑΟ Παλατίτσια : Ξεκινά την Πέμπτη (21/8) η προετοιμασία των “πρασίνων”, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μεν δυσκολίες στη συγκρότηση του ρόστερ μετά την αποχώρηση αρκετών ποδοσφαιριστών, ωστόσο η θέληση και η επιθυμία των γηγενών είναι μεγάλη και κατά πάσα πιθανότητα θα κυλήσουν όλα ομαλά ενόψει της νέας περιόδου στην Α2 Ερασιτεχνική.

Συκιά

DSCN1686 (2)

ΑΟ Συκιάς : Ξεκινά την Τρίτη 2/9 η προετοιμασία του ΑΟΣ, που φέτος θα αγωνιστεί στη Β Ερασιτεχνική μετά τον περσινό υποβιβασμό. Με προπονητή τον Αντώνη Παπαδόπουλο (“στρατιώτης” της ομάδας), οι “πράσινοι” θα παλέψουν τη νέα χρονιά για την επιστροφή στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας.

Δημοτική Ενότητα Βέροιας

Βέροια

ceb1ceb5cf80-ceb2ceb5cf81cebfceb9ceb1cf821

ΑΕΠ Βέροιας : Με νέο διοικητικό σχήμα και πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, η ιστορική ΑΕΠ γυρνά σελίδα και ξεκινά μία μεγάλη προσπάθεια για την επιστροφή της ομάδας στα μεγάλα “σαλόνια”. Με έδρα της Ραχιά, η “κυανοκίτρινη” ομάδα θα αγωνιστεί και φέτος στην Α2 Ερασιτεχνική ενώ ήδη ξεκίνησε η συγκρότηση των ακαδημιών, με στόχο την ανάδειξη ποδοσφαιριστών όπως έπραττε άλλωστε επί πολλά έτη η ομάδα του νομού μας.

εμβλημα

Νηρέας Βέροιας : Στην Α2 θα αγωνιστεί φέτος η ομάδα που έχει έδρα το γήπεδο της Μέσης. Με πολύ οργανωμένη Ακαδημία και με πληθώρα παιδιών σε αυτά, το μέλλον προβλέπεται ευοίωνο.

10577118_833858056626482_5842137423865185634_n

Μακεδόνας Βέροιας : Στη Β Ερασιτεχνική θα αγωνιστεί φέτος η “κυανόλευκη” ομάδα, που ωστόσο βαδίζει σε νέα μονοπάτια όσον αφορά τη διάρθρωση και τη λειτουργία της Ακαδημίας της. Έδρα της ομάδας το Δημοτικό Γήπεδο Λαζοχωρίου.

σημα ακαδημια

Ακαδημία Βέροιας : Με εντυπωσιακή οργάνωση και η ομάδα της Ακαδημίας, που και φέτος θα χρησιμοποιήσει ως έδρα το ΔΑΚ Βικέλας του Μακροχωρίου. Με επικεφαλής τον Θανάση Σίμπο και εμπειρότατους προπονητές στα τμήματα υποδομής, βαδίζει με σωστά βήματα προς το μέλλον.

Προμηθέας Βέροιας : Αποχώρησε το 2012 από το πρωτάθλημα της Γ Ερασιτεχνικής και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα επαναδραστηριοποιηθεί φέτος.

Λαζοχώρι

Δόξα Λαζοχωρίου : Η ομάδα που μας…δυσκόλεψε πολύ στο να βρούμε περαιτέρω στοιχεία, αποδεικνύεται πως είχε πολύ σύντομη παρουσία στα αθλητικά δρώμενα, κάπου στα τέλη της δεκαετίας του ’80.

Μέση

CIMG4192

Φίλιππος Μέσης : Πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στο υψηλότερο επίπεδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας για τον Φίλιππο. Η βυσσινί ομάδα έχει μπει σε διαδικασία μείωσης του μπάτζετ όπως οι περισσότεροι σύλλογοι φέτος και θα προσπαθήσει μέσω της εμπιστοσύνης σε νεαρούς παίκτες αλλά και την παρουσία 4-5 έμπειρων ποδοσφαιριστών, να διατηρηθεί για πολλά χρόνια ακόμη στην Α1 Ερασιτεχνική.

Ταγαροχώρι

Ερμής Ταγαροχωρίου :  Με παρουσία κυρίως σε Β και Γ Ερασιτεχνική στα τέλη της δεκαετίας του 1990 για τον Ερμή, που έχει έδρα το γήπεδο της περιοχής που χρησιμοποιεί τώρα η ΠΑΕ Βέροια ως προπονητικό κέντρο.

Αγία Βαρβάρα

sima

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Επιστροφή στα μεγάλα…σαλόνια για τον Αγροτικό, που αποτελεί μία από τους δυναμικούς πόλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας. Εξαιρετική η οργάνωση και στις Ακαδημίες του συλλόγου, ενώ είναι η μοναδική ομάδα στον νομό που λειτουργεί γυναικείο τμήμα, το οποίο μάλιστα πρωταγωνιστεί στη Β Εθνική Ελλάδας.

Άμμος

Αλιάκμων Άμμου : Μία μεγάλη προσπάθεια για επαναλειτουργία του συλλόγου το 2011, απέβη άκαρπη και ο σύλλογος παραμένει ανενεργός από τα τέλη της δεκαετίας του ’90.

Ασώματα

Δόξα Ασωμάτων : Συμπληρώνονται έξι χρόνια φέτος από την τελευταία παρουσία της ομάδας από τα όμορφα Ασώματα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ο σύλλογος στον οποίο αγωνίστηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που πραγματοποίησαν μεγάλη καριέρα, σταμάτησε τη λειτουργία του το 2008 και έκτοτε οποιαδήποτε προσπάθεια για επαναλειτουργία, δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Γεωργιανοί

Ηρακλής Γεωργιανών : Η ομάδα της περιοχής, που μετά από μεγάλη προσπάθεια των κατοίκων επαναλειτούργησε το 2011, φέτος σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν θα δηλώσει συμμετοχή στη Β Ερασιτεχνική, όντας η δεύτερη μετά την ΑΕ Κυδωνέας που θα αποσυρθούν από την εν λόγω κατηγορία. Το γήπεδο των Γεωργιανών ωστόσο έχουν αναλάβει οι υπεύθυνοι της ΑΕΠ Βέροιας, όπου θα λειτουργήσει το προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Καστανιά – Μικρή Σάντα

Κάτω Βέρμιο – Σέλι

Βέρμιο Σελίου : Με έδρα το ΔΑΚ Βικέλας (τότε ΕΑΚ), η ομάδα που αντλούσε την ονομασία από το Κάτω Βέρμιο αποσύρθηκε από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα την περίοδο 1990-1991.

Κουμαριά – Ξηρολίβαδο

Ράχη

ETHNIKOS-RAXIS

Εθνικός Ράχης : Έτος ίδρυσης 1977 και πάντα πρωταγωνιστής ο Εθνικός, φέτος επιστρέφει στην Α2 Ερασιτεχνική μετά από “διάλειμμα” ενός έτους. Οι “κυανόλευκοι” επενδύουν στις ιδανικές εγκαταστάσεις (που φέτος βελτιώθηκαν σημαντικά) αλλά και στην αγάπη των τοπικών παραγόντων και συνεχίζουν δυναμικά με την πάροδο των χρόνων.

Τριπόταμος

ΑΣ Τριποτάμου : Παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ερασιτεχνικοί σύλλογοι τα τελευταία χρόνια, ο ΑΣ Τριποτάμου συνεχίζει ακάθεκτος τη λειτουργία του. Κι αυτό γιατί οι άνθρωποι που βρίσκονται πλάι στην ομάδα, λειτουργούν με το συναίσθημα και με βάση αυτή την αγάπη, συνεχίζουν με τον ίδιο ζήλο ακόμη και στη Γ Ερασιτεχνική.

Δημοτική Ενότητα Δοβρά

Αγία Μαρίνα

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας : Τελευταία παρουσία της ομάδας το 2012 και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, δύσκολα θα υπάρξει επαναλειτουργία του συλλόγου τη φετινή χρονιά.

Άγιος Γεώργιος 

40715_476511286954_262652_n

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Στην Α2 Ερασιτεχνική μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει ο Απόλλων, που ωστόσο δίνει το μεγάλο παράδειγμα όσον αφορά την επιμονή στη δουλειά με τις Ακαδημίες. Και φέτος, οι “πράσινοι” θα δώσουν ιδιαίτερη βάση στα τμήματα υποδομής, ενώ το ανδρικό τμήμα θα αγωνιστεί με στόχο την επιστροφή στα μεγάλα “σαλόνια”.

Πατρίδα

5586_424454697661527_756067377_n

ΑΣ Πατρίδας : Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φέτος για τους “κιτρινόμαυρους” στη Β Ερασιτεχνική, που ωστόσο λειτουργεί εξαιρετικά όσον αφορά τις Ακαδημίες. Πολλά τα παιδιά από τις γύρω περιοχές που ανήκουν στο δυναμικό του ΑΣ και οι ιθύνοντες στον Σύλλογο δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα προς αυτή την κατεύθυνση.

Τρίλοφος

Ερμής Τριλόφου : Με ιδιαίτερη αγάπη και ζήλο για τον σύλλογο, συνεχίζουν οι ιθύνοντες στον Ερμή, που φέτος θα αγωνιστεί στη Β Ερασιτεχνική. Μεγάλη αναμένεται και φέτος η συσπείρωση των γηγενών ποδοσφαιριστών.

Φυτειά

ΑΜΣ Φυτειάς : Τρία χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την τελευταία παρουσία της ομάδας στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Ημαθίας. Δύσκολη έως ανέφικτη η επαναλειτουργία του συλλόγου.

Δημοτική Ενότητα Μακεδονίδος

Δάσκιο

Θύελλα Παπάγου : Με έδρα το γήπεδο του Σταυρού και με ποδοσφαιριστές που έγραψαν τη δική τους ιστορία να βγαίνουν από τα σπλάχνα του, η Θύελλα κατάφερε να βρίσκεται για αρκετά χρόνια στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο, ωστόσο στις αρχές της δεκαετίας του 1990 σταμάτησε τη λειτουργία του.

Πολυδένδρι-Χαράδρα-Ελαφίνα

Ριζώματα

ΑΕ Ριζωμάτων : Εντυπωσιακή πορεία, που την έφερε στην Α1 το 2009 αλλά και αδυναμία εύρεσης λύσης για να αγωνιστεί σε αυτή ήταν το κύκνειο άσμα της ομάδας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας. Η “θρυλική” ΑΕΡ, που είχε μία από τις πιο “σκληρές” έδρες στον νομό, δεν έχει καταφέρει να λειτουργήσει και πάλι ως σύλλογος παρά το γεγονός πως πρόκειται για ένα χωριό με 1000 περίπου κατοίκους.

Σφηκιά

1978627_587803301313791_165073510_n

ΑΕ Σφηκιάς : Με σχετικά μικρή ιστορία (έτος ίδρυσης 1996) αλλά ανοδική πορεία στα πρώτα της χρόνια, η ομάδα από τα ορεινά Πιέρια θα αγωνιστεί και φέτος στη Β Ερασιτεχνική, στηριζόμενοι κυρίως με παίκτες που κατάγονται από την περιοχή.

Δήμος Νάουσας

Δημοτική Ενότητα Ανθεμίων

Κοπανός

ΓΑΣ Κοπανού : Ιδιαίτερα ενισχυμένη παρουσιάζεται φέτος η ομάδα του Κοπανού, που ποντάρει στην ποδοσφαιρική…τρέλα της νέας διοίκησης αλλά και την αγάπη του κόσμου για τον σύλλογο. Στόχος η άνοδος στην Α1 Ερασιτεχνική, όπου αγωνίστηκε την περίοδο 2010-2012.

Επισκοπή

images

Κεραυνός Επισκοπής : Το ίδιο ενισχυμένη με τον ΓΑΣ Κοπανού και ο Κεραυνός, που κατάφερε να συμφωνήσει με ποδοσφαιριστές που πρωταγωνίστησαν πέρσι στην Α1 Ερασιτεχνική. Η νέα διοίκηση του συλλόγου έχει βάλει ψηλά τον πήχη για φέτος και ευελπιστεί στην επιστροφή της ομάδας στα μεγάλα “σαλόνια” μετά το 2013.

Μακεδονικός Επισκοπής : Η θυγατρική ουσιαστικά του Κεραυνού, όπου αγωνίζονται οι νεαροί ποδοσφαιριστές της περιοχής. Φέτος θα αγωνιστεί στη Γ Ερασιτεχνική και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, θα δηλώσει κανονικά συμμετοχή.

Λευκάδια

1506972_474088902711817_731445942_n

ΑΣ Λευκαδίων : Από…χίλια κύματα πέρασε η παρουσία της ομάδας φέτος στη Γ Εθνική, ωστόσο η συνεργασία με τον ΠΑΟΚ Κουλούρας βγάζει την ομάδα από το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει. Ο ΠΑΣ, μετά από δύο εξαιρετικές σεζόν σε Δ και Γ Εθνική, γυρίζει σελίδα και φέτος θα αγωνιστεί με νεαρούς ποδοσφαιριστές, με στόχο τη διατήρηση της δυναμικής του συλλόγου αλλά και την ανάδειξη των συγκεκριμένων παικτών που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας του Δήμου Βέροιας.

Μαρίνα

1920150_597807836977427_1213619364_n

ΑΟ Μαρίνας : Μετά την εντυπωσιακή της πορεία την περσινή χρονιά και την ομολογουμένως αξιοθαύμαστη παρουσία της τα τελευταία χρόνια, ο ΑΟΜ θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο στην Α2 Ερασιτεχνική, με στόχο την καθιέρωση και την ανάδειξη των γηγενών ποδοσφαιριστών.

Πολλά Νερά

Φίλιππος Πολλών Νερών : Τελευταία παρουσία της ομάδας το 2012 στη Γ Ερασιτεχνική. Δύσκολη έως ανέφικτη η επαναδραστηριοποίηση του συλλόγου φέτος.

Μονόσπιτα

monospita1 (1)

Ελπίδα Μονοσπίτων : Από τους γηραιότερους συλλόγους στην Ημαθία (έτος ίδρυσης 1956), με συνεχή παρουσία στην Α2 Ερασιτεχνική και με βασικό μέλημα των τοπικών παραγόντων η παρουσία των γηγενών ποδοσφαιριστών στον σύλλογο, η Ελπίδα συνεχίζει την παρουσία της στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Χαρίεσσα

Έμβλημα

ΑΕ Χαρίεσσας : Η “κιτρινόμαυρη” ομάδα συνεχίζει το ίδιο δυναμικά στην Α1 Ερασιτεχνική, έχοντας τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν. Μπορεί η αποχώρηση αρκετών πρωτοκλασάτων ονομάτων φέτος να φαντάζει δύσκολη την παρουσία της ΑΕΧ στην Α1, ωστόσο η παρουσία του Δημήτρη Χαλκιά στον πάγκο αλλά και αρκετών έμπειρων ποδοσφαιριστών, καθιστούν την ομάδα από τους ρυθμιστές και φέτος.

Δημοτική Ενότητα Ειρηνούπολης

Αγγελοχώρι

Ασπίδα Αγγελοχωρίου : Στη Β Ερασιτεχνική της περιόδου 2006-2007 (δείτε εδώ) ολοκλήρωσε την πορεία του στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ημαθίας η Ασπίδα. Στο γήπεδο του Αγγελοχωρίου αγωνίζεται πλέον ο ΑΣ Ειρηνούπολης.

ΑΣ Ειρηνούπολης Σήμα5

ΑΣ Ειρηνούπολης : Η ομάδα που μετρά 20 χρόνια ζωής (έτος ίδρυσης 1993) παρουσιάζει εντυπωσιακή άνοδο τα τελευταία χρόνια και με την παρουσία του προέδρου και της ΠΑΕ Βέροια, Θεόδωρου Καρυπίδη φαντάζει το φαβορί για να αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου για τη Γ Εθνική της νέας περιόδου. Τη φετινή χρονιά μάλιστα θα ιδρυθούν και ακαδημίες σύμφωνα με το πλάνο της διοίκησης.

Ζερβοχώρι (Άνω και Κάτω)

DSC04657

Άτλας Ζερβοχωρίου : Σε ανοδική πορεία και ο Άτλας τα τελευταία χρόνια, που τον οδήγησε στην ανώτερη κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας την περίοδο 2013-2014. Η περσινή εντυπωσιακή παρουσία στην Α1 έφερε νέα δυναμική στον σύλλογο από το Ζερβοχώρι και τα βήματα που κάνει τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά και προς τη σωστή κατεύθυνση.

Αρχάγγελος

ΠΑΟ Αρχαγγέλου : Τελευταία παρουσία για τον ΠΑΟ την περίοδο 2012 στη Γ Ερασιτεχνική. Δύσκολη η επαναλειτουργία της για τη φετινή σεζόν.

Πολυπλάτανος

?

Δημοτική Ενότητα Νάουσας

Νάουσα

Αχιλλέας Νάουσας Έμβλημα

Αχιλλέας Νάουσας : Από τις ομάδες που διακρίνονται τα τελευταία χρόνια στην Α1 Ερασιτεχνική και που πάντα αποτελεί ρυθμιστή στην κατηγορία, ο Αχιλλέας μείωσε φέτος το μπάτζετ σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, χωρίς ωστόσο να αλλοιωθεί η ποιότητα του ρόστερ. Έδρα του το Δημοτικό Γήπεδο Γιαννακοχωρίου.

DSC04688

Ολυμπιακός Νάουσας : Υπόδειγμα οργάνωσης και λειτουργίας ο Ολυμπιακός, με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το άθλημα με μότο το “ευ αγωνίζεσθαι”. Παραμένει σταθερά στην Α2 Ερασιτεχνική τα τελευταία χρόνια και δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες, οι οποίοι στελεχώνουν αρχικά τα παιδικά τμήματα και στη συνέχεια προωθούνται σταδιακά στο ανδρικό τμήμα. Έδρα του το Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Νικολάου.

1385345_597963473578533_698173429_n

Δόξα Νάουσας : Αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία μετά από πολλά χρόνια, με τον εμπειρότατο Γιώργο Κασαπίδη να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας για τη νέα περίοδο στην Α2 Ερασιτεχνική. Πολύ καλή η περσινή χρονιά για τους “ασπρόμαυρους”, όπου τερμάτισαν στην 3η θέση του δεύτερου ομίλου. Έδρα της το Γήπεδο Παναγιωπούλας.

1052_10202346438401574_397275635_n

Μακεδονία Νάουσας : Στη Γ Ερασιτεχνική αγωνίζεται την τελευταία τριετία η Μακεδονία Νάουσας, η οποία στηρίζει τους νεαρούς παίκτες και χωρίς σκοπιμότητες, πορεύεται με “άρμα” τη λατρεία των ανθρώπων για το ποδόσφαιρο. Έδρα της το Γήπεδο Παναγιωπούλας.

Ακαδημία Νάουσας : Η Παλασίδειος Ακαδημία όπως είναι επίσης γνωστή, παραμένει τα τελευταία χρόνια στη Γ Ερασιτεχνική, δίνοντας κάθε χρόνο την ευκαιρία στα νεαρά παιδιά να αγωνιστούν και να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Έδρα της το Δημοτικό Γήπεδο Μαρίνας.

Αρκοχώρι

Γιαννακοχώρι

ΑΟ Μπουτάρη : Μία εξαιρετική ομάδα τη δεκαετία του ’80, που είχε “απόρθητη” έδρα και πολύ κόσμο στις εξέδρες.

Ροδοχώρι

309902_366324843408162_541641612_n

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Με την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική ολοκλήρωσε την εξαιρετική παρουσία τα τελευταία χρόνια στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα η ομάδα από το ορεινό Βέρμιο. Φέτος, με σημαντικές προσθήκες τόσο στο διοικητικό σχήμα όσο και στο ρόστερ, ο ΓΑΣ είναι ικανός να παλέψει για τη σωτηρία του.

Στενήμαχος

DSCN2208

Θύελλα Στενημάχου : Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά για τη Θύελλα φέτος στην Α2 Ερασιτεχνική. Παρά τις προβλέψεις για οριστική διάλυση μετά την αποχώρηση Σαρακατσιάνου, νέα πρόσωπα με επικεφαλής τον κ.Παπαλεξίου “σήκωσαν” το βάρος της νέας εποχής και οι “βυσσινί” συνεχίζουν στο νέο πρωτάθλημα με όνειρα και φιλοδοξίες.

Και κάπου εδώ τελειώνει το αφιέρωμα του Imathia Sports News στις ομάδες που αγαπήσαμε, λατρέψαμε, παθιαστήκαμε μαζί τους αλλά και αυτές που συνεχίζουν να είναι πρωταγωνίστριες ή κομπάρσοι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας. Βεβαίως, το αφιέρωμα αυτό μπορεί να εμπλουτιστεί πολύ περισσότερο με υλικό και μαρτυρίες, κάτι που έχουμε βάλει ως στόχο και θα το πετύχουμε… Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους όσους εργάστηκαν για το συγκεκριμένο οδοιπορικό, το οποίο (πιστέψτε μας…) διαβάσατε μόνο το 1/10! 

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Ημαθία ΔΕΝ θα αφήσουμε να περάσει στη λήθη και (μιλώντας για μας) θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να είναι πάντα στο επίκεντρο!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected