BET

Betarades.gr – Προβάδισμα η Ατλέτικο, νίκη για Βιτόρια Μπαΐα

betarades (1)Όπως κάθε Σάββατο, έτσι και σήμερα το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας είναι ιδιαίτερα «πλούσιο». Μπορεί στην Ελλάδα να μην υπάρχει αγωνιστική δράση, ωστόσο όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα συνεχίζονται κανονικά και οι επιλογές που προκύπτουν από το πρόγραμμα είναι αρκετές.

Ατλέτικο με κάλυψη

Περνάμε αμέσως στα προγνωστικά στοιχήματος και ξεκινάμε από τον αγώνα Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης, με την πρότασή μας να είναι το «2 DNB» σε απόδοση 1.92 (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η Βαλένθια είναι 2η στη βαθμολογία και η Ατλέτικο 3η, με αμφότερες να έχουν συλλέξει 14 βαθμούς στις έξι πρώτες αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι έχουν πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, αφήνοντας στο παρελθόν την περσινή σεζόν. Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο έχει φέρει ένα πνεύμα νικητή στην ομάδα, υιοθετώντας επιθετική τακτική και «χτίζοντας» ένα σύνολο που αποδίδει θεαματικό ποδόσφαιρο. Από την άλλη, ο Ντιέγκο Σιμεόνε απέδειξε για μία ακόμα φορά πόσο σημαντική είναι η παρουσία του για την ψυχολογία των παικτών στον πάγκο της ομάδας. Άμα τη επιστροφή του Αργεντινού τεχνικού από την τιμωρία του η Ατλέτικο διέλυσε τη Σεβίλλη για το πρωτάθλημα με 4-0, ενώ μεσοβδόμαδα πέτυχε μία μεγάλη νίκη επί της Γιουβέντους για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η τελευταία τριάδα αγώνων της συμπληρώνεται από το δύσκολο διπλό επί της Αλμερίας (0-1). Πλέον, οι «ροχιμπλάνκος» δείχνουν ότι έχουν ξεπεράσει εντελώς την «κοιλιά» της προηγούμενης περιόδου και έχουν προβάδισμα για το «τρίποντο»

Over στη Βερόνα

Επόμενη επιλογή, το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.80 στην αναμέτρηση Βερόνα – Κάλιαρι. Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη την προηγούμενη βδομάδα η Βερόνα, με 2-0 εκτός έδρας από τη Ρόμα. Μέχρι στιγμής η Ελλάς Βερόνα μετράει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, καταφέρνοντας να κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε δύο αναμετρήσεις. Και στα δύο ματς που έδωσε στην έδρα της σημειώθηκε over 2.5 (κόντρα στην Παλέρμο 2-1, κόντρα στην Τζένοα 2-2). Πραγματοποιώντας μία εμφάνιση βγαλμένη από όνειρο η Κάλιαρι σημείωσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με την Ίντερ. Έχοντας σε δαιμονιώδη φόρμα τον Έκνταλ, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ, η ομάδα από τη Σαρδηνία επικράτησε με 4-1, κάτι που της επέτρεψε να ξεφύγει από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Να σημειωθεί ότι η Βερόνα έχει σημειώσει τουλάχιστον δύο γκολ στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το Καμπιονάτο, και στα έξι έχει επιβεβαιωθεί το Over 2,5 γκολ, ενώ το Over σημειώθηκε και στα τρία πιο πρόσφατα ματς μεταξύ των δύο ομάδων με γηπεδούχο τη Βερόνα.

Μπορεί τη νίκη η Φράιμπουργκ

Συνεχίζουμε με ένα ακόμη «2 DNB», αυτή τη φορά από το ματς Βέρντερ Βρέμης – Φράιμπουργκ, σε απόδοση 2.20. Μακριά από τις νίκες παραμένει μετά από έξι αγωνιστικές η Βέρντερ Βρέμης. Το συγκρότημα του Ρόμπιν Ντατ μετράει τρεις σερί ισοπαλίες κόντρα στις Χέρτα (2-2 εκτός έδρας), Χόφενχαϊμ (1-1 εντός έδρας) και Μπάγερ Λεβερκούζεν (3-3 εκτός έδρας) και τρεις ήττες από τις Άουγκσμπουργκ (4-2 εκτός έδρας), Σάλκε (3-0 εντός έδρας) και Βόλφσμπουργκ (2-1 εκτός έδρας). Στον αντίποδα, τέσσερις βαθμούς έχει συλλέξει η Φράιμπουργκ μέχρι στιγμής. Το συγκρότημα του Κρίστιαν Στράιχ μετράει τέσσερις ισοπαλίες κόντρα στις Γκλάντμπαχ (0-0 εντός έδρας), Χέρτα (0-0 εντός έδρας), Χόφενχαϊμ (3-3 εκτός έδρας) και Μπάγερ Λεβερκούζεν (0-0 εντός έδρας) και δύο ήττες από τις Άιντραχτ Φρανκφούρτης (1-0 εκτός έδρας) και Μπορούσια Ντόρτμουντ (3-1 εκτός έδρας), ωστόσο, σήμερα θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης.

Κερδίζει η Σουόνσι

Επόμενη επιλογή, ο «Άσσος» σε απόδοση 1.95 στην αναμέτρηση Σουόνσι – Νιουκάστλ. Την άμεση επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα θα επιδιώξει σήμερα η Σουόνσι, κόντρα σε έναν αντίπαλο που του έχει «πάρει τον αέρα» την τελευταία διετία. Οι «κύκνοι» προέρχονται από 4/4 νίκες επί της Νιούκαστλ, ενώ ταυτόχρονα θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευθούν την άσχημη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση της ομάδας του Πάρντιου. Από την άλλη πλευρά, παρά το νέο «χαστούκι» (από τη Στόουκ αυτή τη φορά) η διοίκηση της Νιούκαστλ στηρίζει τον Άλαν Πάρντιου, με τον Βρετανό τεχνικό να παραμένει κανονικά στο «τιμόνι» της. Βέβαια, ο Πάρντιου δε «μάσησε τα λόγια» του και τόνισε σε μεσοβδόμαδες δηλώσεις του ότι αντιμετωπίζει μία πρωτόγνωρη (αρνητική) κατάσταση. Οι «καρακάξες» βρίσκονται στην προτελευταία θέση του πίνακα, με συγκομιδή μόλις τριών βαθμών και χωρίς νίκη στις έξι πρώτες αγωνιστικές (0-3-3), ενώ εκτός έδρας δεν έχουν καν σκοράρει γκολ!

Νίκη για Εβιάν

Περνάμε στη Γαλλία και το παιχνίδι Εβιάν – Μετς, στο οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.40. Ήταν να μην κάνει την αρχή η Εβιάν… Αφού πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα (εναντίον της Λανς εντός έδρας με 2-1), την προηγούμενη εβδομάδα πέρασε «αέρας» από το γήπεδο της Λοριάν, κάνοντας μια μεστή εμφάνιση και παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό διπλό και μετά το κακό της ξεκίνημα φαίνεται να βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Η Μετς έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες την προηγούμενη εβδομάδα (3-0 τη Ρεμς) και συνολικά τις τέσσερις στα τελευταία πέντε παιχνίδια και όπως είναι φυσιολογικό, ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος. Το σημερινό ματς, όμως, μόνο εύκολο δεν είναι για αυτήν και η Εβιάν θεωρούμε ότι έχει το προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς.

Προβάδισμα η Βιτόρια Μπαΐα

Ακόμη ένας «Άσσος» θα μας απασχολήσει και είναι αυτός στον αγώνα Βιτόρια Μπαΐα – Μποταφόγκο για το πρωτάθλημα της Βραζιλίαςσε απόδοση 2.05. Παίζοντας με πάρα πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της, η Βιτόρια Μπαΐα έμεινε όρθια στην Κολομβία απέναντι στην Ατλέτικο Νασιονάλ παίρνοντας το ισόπαλο 2-2 στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Κόπα Σουνταμερικάνα. Το μυαλό και η προσοχή της είναι στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, καθώς στη ζώνη του υποβιβασμού και στο -4 απ’ τις θέσεις παραμονής και το παιχνίδι με την Μποταφόγκο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για το μέλλον της στη μεγάλη κατηγορία. Ακόμα μία προβληματική εμφάνιση και ήττα για την Μποταφόγκο που έχασε με 3-2 στην έδρα της απ’ τη Σάντος, αυτή τη φορά στον πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά του κυπέλου Βραζιλίας. Στο πρωτάθλημα έχασε με 2-0 εντός έδρας απ’ την Γκρέμιο παρέμεινε στο -2 απ’ τις θέσεις παραμονής. Απ’ την αρχή της χρονιάς τα πράγματα ήταν δυσοίωνα για τον σύλλογο απ’ το Ρίο ντε Τζανέιρο κυρίως λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, αλλά και των αγωνιστικών, αφού σε κάθε παιχνίδι παίζει με έξι, επτά απουσίες με αποτέλεσμα η ενδεκάδα να αλλάζει συνέχεια και να μην υπάρχει συνοχή.

Παίρνει το «τρίποντο» η Ουν. Κατόλικα

Παραμένουμε στη Λατινική Αμερική, στο πρωτάθλημα της Χιλής, όμως, στο οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» στο Ουν. Κατόλικα – Ουατσιπάτο σε απόδοση 1.90. Φαίνεται ότι διασώζει τη θέση του στον πάγκο της Κατόλικα ο Χούλιο Φαλτσιόνι, έπειτα απ’ τα σερί θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών. Οι δύο νίκες των προηγούμενων εβδομάδων επί των Αρίκα και Κομπρεσάλ επανέφεραν τα χαμόγελα στις τάξεις των γηπεδούχων που έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη κόντρα στην Ουατσιπάτο, η οποία την περασμένη εβδομάδα πήρε ειδική άδεια απ’ την ομοσπονδία της χώρας και δεν έπαιξε στο πρωτάθλημα, έτσι ώστε να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Κόπα Σουνταμερικάνα κόντρα στη Σάο Πάολο. Ηττήθηκε εκτός έδρας 1-0, ωστόσο στη ρεβάνς έχει την ευκαιρία να ανατρέψει το σκορ και να προκριθεί. Έπαιξε τελευταία φορά για το πρωτάθλημα στις 14 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Αντοφαγάστα (2-2 εκτός έδρας), το μοναδικό ματς που έδωσε για το Απερτούρα στις τελευταίες 34 ημέρες.

Over στο Μπάρτσελόνα – Λαμποράλ Κούτσα

Ολοκληρώνουμε με Μπάσκετ και τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Λαμποράλ Κούτσα με την πρότασή μας να είναι το Over 157.5 πόντοι σε απόδοση 1.93. Στην έναρξη της σεζόν Μπαρτσελόνα-Λαμποράλ θα παίξουν το δεύτερο μεταξύ τους επίσημο παιχνίδι. Η Λαμποράλ συνεχίζει από εκεί που το άφησε την περίοδο 2013-2014 με τον αποκλεισμό από τα πλέι-οφ από την Μπαρτσελόνα. Το 95-66 του σούπερ καπ έδειξε από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό του ζεύγους γι’αυτό και δίνεται φαβορί μεγάλο η γηπεδούχος απόψε με χάντικαπ 13.5 πόντων. Ζεύγος παραδοσιακό του Over αφού εκτός του 95-66 του σούπερ καπ την προηγούμενη σεζόν είχαν αποτελέσματα 95-71 και 92-87 στα πλέι-οφ. Στην κανονική περίοδο η Λαμποράλ νίκησε εντός 76-72 και ηττήθηκε στην Βαρκελώνη 75-91. Αγωνίστηκαν και στο ΤΟΡ-16 της Ευρωλίγκας με την Μπαρτσελόνα να νικάει 80-68 στην Βιτόρια και τη Λαμποράλ να επικρατεί 97-86 στην Βαρκελώνη. Το τελευταίο φιλικό της Μπαρτσελόνα ήταν την Πέμπτη το βράδυ που νίκησε 104-93 την Ανδόρα ενώ το τελευταίο φιλικό της Λαμποράλ ήταν με την Κίμκι Μόσχας στο οποίο επικράτησε 86-79. Προφανής επιλογή το Over 157.5.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected