Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Βραζιλία – Σόου Νεϊμάρ στο φιλικό με Ιαπωνία (vid)

7a0f45367d53488c3e781aa746b514e6_LΜε μεγάλο πρωταγωνιστή τον  σούπερ- σταρ Νεϊμάρ η Βραζιλία θριάμβευσε 4-0 επί της Ιαπωνίας στο 2ο και τελευταίο φιλικό της επί ασιατικού εδάφους που φιλοξενήθηκε στο «Ολυμπιακό στάδιο της Σιγκαπούρης».

Ο αρχηγός της «σελεσάο» αυτή τη φορά ήταν όλα τα λεφτά για την ομάδα του Κάρλος Ντούνγκα που προερχόταν από τη μεγάλη νίκη το περασμένο Σάββατο κόντρα στην αντίζηλο της για την πρωτοκαθεδρία του λατινοαμερικανικού ποδοσφαίρου Αργεντινή στο Πεκίνο.
Και αν ο Ντιέγκο Ταρντέλι έκλεψε στο εν λόγω παιχνίδι την παράσταση με τα δύο του γκολ για το 2-0, παράδωσε τη σκυτάλη στο σκοράρισμα στον άσο της Μπαρτσελόνα που σημείωσε και τα τέσσερα στην άνετη επικράτηση κόντρα στην πρωταθλήτρια Ασίας.
Ο Νεϊμάρ άνοιξε το σκορ  στο 18’ με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ  μετά την έξυπνη μπαλιά του Ταρντέλι., Ένα λεπτό νωρίτερα ο 23χρονος επιθετικός είχε δοκάρι με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ ενώ λίγο μετά το 1-0 έχασε καλή ευκαιρία για  ένα δεύτερο γκολ καθώς αστόχησε από καλή θέση μετά από εντυπωσιακό σλάλομ.
Η συνέχεια ανήκε στους «μπλε σαμουράι» που έχασαν 2-3 καλές ευκαιρίες για να φθάσουν στην ισοφάριση με σημαντικότερη αυτή του Κομπαγιάσι στο 36’.

1413288455214 lc galleryImage Brazil s Neymar right rea
Το 2ο γκολ του Νεϊμάρ ήρθε στο 48’  με πλασέ μετά την εξαιρετική πάσα του Κουτίνιο  ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Μιράντα απέτυχε από κοντά να αυξήσει τη διαφορά ενώ το ίδιο έγινε  στη συνέχεια και τόσο από τον πρώτο όσο και τον Ρομπίνιο που μπήκε αλλαγή στα μέσα του β’ μέρους. Το χατ –τρικ από τον ΝεΙμάρ έγινε στο 77’ με κοντινή προσπάθεια αφού προηγούμενα ο Κακά με κεφαλιά είχε στείλει τη μπάλα στο δοκάρι.

1413290202972 lc galleryImage Brazil s Neymar celebrate
Και ολοκλήρωσε το σόου του  στο 81’ με κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα του Κακά. Χάρη στο σημερινό του καρέ ο Νεϊμάρ έφθασε τα 40 γκολ με τη φανέλα της Βραζιλίας σε μόλις  58 παρουσίες.

Βραζιλία: Τζέφερσον, Ντανίλο, Μιράντα, Ζιλ, Φιλιπε Λουίς, Λουίς Γκουστάβο (75’ Σόουσα), Ελίας, Γουίλιαν (46’ Έβερτον Ριμπέιρο), Όσκαρ, Ντιέγκο Ταρντέλι (66’ Ρομπίνιο) Νεϊμάρ

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected