Κατηγορίες
Football League

Football League – Ηρακλής για μεγάλα πράγματα!

71f8abe8682e7f28dbf19305d4ed4cdb_LΤο γκολ του Περόνε στο 67’ έκρινε το ματς και χάρισε στον «Γηραιό» τους τρεις βαθμούς, με τους Θεσσαλούς να μένουν χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα

Σε ένα ματς με αρκετές ευκαιρίες από πλευράς Ηρακλή κυρίως και 9 κίτρινες κάρτες οι «κυανόλευκοι» χάρη στο τέρμα του Περόνε στο 67’ «λύγισαν» τον Ολυμπιακό Βόλου και έφτασαν στο τρίποντο με 1-0.

Με διάθεση για γρήγορο και ανοικτό παιχνίδι μπήκαν στο ματς αμφότερες οι ομάδες στο «Καυταντζόγλειο». Όσο κυλούσαν τα λεπτά βέβαια ο Ηρακλής κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων με τον Ολυμπιακό Βόλου να αναζητά τις αντεπιθέσεις προκειμένου να γίνει απειλητικός για την εστία του Χουάντερσον. Οι γηπεδούχοι μάλιστα μέχρι το 20’ είχαν δυο καλές στιγμές με τον Ρομάνο να πιάνει ισάριθμες κεφαλιές βλέποντας τον Κολίτσι να του λέει «όχι».

Οι παίκτες του Παπαδόπουλου διατηρούσαν τον έλεγχο του ρυθμού αλλά έδειχναν ιδιαίτερη δυσκολία στην τελική προσπάθεια. Στον αντίποδα οι Θεσσαλοί διατηρούσαν την εστία τους απαραβίαστη και λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκορ στη μεγάλη ευκαιρία στο 37’ με τον Μπιτάνγκ απέναντι από τον Χουάντερσον να κάνει το πλασέ και τον τελευταίο να διώχνει με το σώμα του. Έτσι, το 0-0 έμεινε ως την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τον Ηρακλή να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του και τον Ολυμπιακό Βόλου να κρατάει σχετικά άνετα το μηδέν.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν εμφανώς πεσμένος αλλά ο «Γηραιός» διατηρούσε τον έλεγχο του ματς. Ωστόσο η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους φιλοξενούμενους όταν στο 48’ ο Πινάρες πλάσαρε από ευνοϊκή θέση άουτ. Στη συνέχεια τα λάθη και τα δυνατά μαρκαρίσματα είχαν τον… πρώτο ρόλο στον αγώνα μέχρι και το 60’ καθώς στη συνέχεια οι γηπεδούχοι «απείλησαν» δυο φορές με τον Τσιλιανίδη που έστειλε ισάριθμες φορές την μπάλα άουτ.

Τελικά ευτύχησαν να φτάσουν στο γκολ όταν στο 67’ ο Περόνε σημάδεψε σωστά με διαγώνιο σουτ από την δεξιά γωνία της μικρής περιοχής και νικώντας τον Κολίτσι έκανε το 1-0. Από κει και πέρα ο Ηρακλής συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας, ενώ ο Ολυμπιακό Βόλου θέλησε να πιέσει για την ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι όμως είχαν κλείσει καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Χουάντερσον ενώ δεν έδειχναν διατεθειμένοι να ρισκάρουν από τη μέση και μπροστά. Έτσι, το 1-0 έμεινε ως το σφύριγμα της λήξης με τους Θεσσαλονικείς να πανηγυρίζουν τη νίκη και τους φιλοξενούμενους να μετράνε 2 ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Στάμου, Περόνε, Ρομάνο, Σαραμαντάς, Πουρτουλίδης (90’+2’Σμίλτος), Ιντζόγλου, Σιατραβάνης (73′ Πασάς), Τσιλιανίδης (82′ Κυριακίδης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντέλης): Κολίτσι, Μακρυδημήτρης, Μπάρμπας (72′ Διαμαντόπουλος), Γιαλούσης, Ζέρης, Μαργαρίτης, Μαρτίνες, Πινάρες, Μπίτανγκ (81’Θέος), Μέζα (63′ Νικολιάς), Κούτσι

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected