Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Β Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών – Τα κορίτσια του Αγροτικού και πάλι στο επίκεντρο!

001Η μοναδική γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του νομού Ημαθίας και πάλι στις επάλξεις! Ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνιστεί στη Β Εθνική Κατηγορία, όπου πέρσι τερμάτισε στην 4η θέση με 24 βαθμούς σε 14 παιχνίδια. Μεγάλη διάκριση και για τη Σούλα Σπυριδωνίδου, με τη διεθνή παίκτρια να τερματίζει στην πρώτη θέση των σκόρερς της κατηγορίας, με 17 γκολ.

Η φετινή σεζόν αποτελεί μία ακόμη πρόκληση για την ομάδα του Λάζαρου Παπαδόπουλου, αν και η δυναμικότητα των επτά συλλόγων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα είναι κατά τα φαινόμενα σε υψηλότερο επίπεδο, ενώ σημαντικό στοιχείο για τη φετινή χρονιά είναι και τα περισσότερα χιλιόμετρα που θα διανύσουν οι ομάδες, καθώς συμμετέχουν ομάδες που απέχουν αρκετά εκατοντάδες χιλιόμετρα από την Ημαθία (π.χ. Άβαντες Χαλκίδας)

Την προσεχή Κυριακή 26/10 οι “πράσινες” υποδέχονται στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας (φετινή έδρα για τον Αγροτικό Αστέρα) την Πανσερραϊκή, μία αναμέτρηση που έχει ώρα έναρξης στις 15.00 και θα διευθύνουν οι κ.κ. Τσιαουσίδης, Καραγιάννη και Αλαγιώτου από τον Σύνδεσμο της Μακεδονίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής :

Μέντεκας Καλαμαριάς – Ροδόπη ’87

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Πανσερραϊκή

Μαγνησιακός – Τρίκαλα 2011

Ρεπό : Άβαντες Χαλκίδας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected