Football League

Αγροτικός Αστέρας – Παρελθόν ο Διλμπέρης

99ca3a6ca5a3b3a07b06baab39aef964_LΤο κλίμα ήταν βαρύ για τον Παναγιώτη Διλμπέρη. Τα αποτελέσματα, του Αγροτικού Αστέρα δεν ήταν τα αναμενόμενα . Μόλις  την Κυριακή, η ομάδα του Εύοσμου, κατέκτησε τον πρώτο της βαθμό.

Οι πληροφορίες ήθελαν τον Διλμπέρη, να «μετράει» μέρες στον πάγκο της ομάδας. Την Τρίτη το πρωί με ανθρώπους της ομάδας και αποφασισαν να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει τη λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας της με τον προπονητή Παναγιώτη Διλμπέρη και με τον άμεσο συνεργάτη του, Τάσο Κατσαμπή.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους τεχνικούς της εποχής μας και ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον ίδιο και τον Τάσο Κατσαμπή για την προσφορά τους, το ήθος και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στην τεχνική ηγεσία του Αγροτικού Αστέρα»!

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης, μίλησε λίγο μετά το διαζύγιο με τους πράσινους στον «Αθλητικό Μετρόπολις» για την αποχώρησή του, τονίζοντας ότι αποτέλεσε απόφαση διοίκησης. Παράλληλα ο ίδιος αποκάλυψε και τον διάδοχο του που είναι ο Περικλής Αμανατίδης!

Για την λύση της συνεργασίας του με τον Αγροτικό:

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι, τελειώνει και αυτή η πολύ ωραία συνεργασία με τον Αγροτικό Αστέρα. Οι άνθρωποι της ομάδας πήραν αυτήν την απόφαση αφού έτσι θεωρούν ότι εξυπηρετείται το καλό της. Εγώ τους ευχαριστώ για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν να είμαι αυτός που στη νέα εποχή του Αστέρα θα ανέβαζα την ομάδα από τη Γ’ Εθνική. Είναι καθαρά απόφαση της διοίκησης. Άσχετα με τα αποτελέσματα, παρουσιάσαμε μια ανταγωνιστική ομάδα, που έχασε στις λεπτομέρειες αυτά τα πρώτα δύσκολα παιχνίδια λόγω της απειρίας της. Εύχομαι να δικαιωθούν για την απόφασή τους αυτή».

Για τον διάδοχό του:

«Με ενημέρωσαν πως θα είναι ο Περικλής Αμανατίδης. Τον είχα ως προπονητή, γνωρίζει καλά την ομάδα, είναι άξιος άνθρωπος και έξυπνος. Με δεδομένο ότι ξεκινάει ένα βατό πρόγραμμα, και ότι η ομάδα διαθέτει ποδοσφαιριστές με ταλέντο, όλα αυτά μπορούν να λειτουργήσουν ως εφαλτήριο για την ανάκαμψη της ομάδας

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected