Διάφορα

Cafe “Draw” – Δεν θα μας λείψει η Super League ελέω…Emirates!

Το Cafe «Draw» (Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα Βέροιας) σας προσφέρει σήμερα μια ακόμη ξεχωριστή βραδιά ποδοσφαίρου, με τη μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Έμιρεϊτς», η οποία και ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ.

Μέτρια μπορεί να χαρακτηριστεί η πορεία τόσο της Άρσεναλ όσο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν. Αμφότερες βρίσκονται μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και στη μεταξύ τους αναμέτρηση έχουν ως στόχο τη νίκη για να μπορέσουν να πάρουν ψυχολογία για τη συνέχεια.

Οι προσπάθειές τους όμως, γίνονται υπό δυσμενείς συνθήκες καθώς οι Αρσέν Βενγκέρ και Λουίς φαν Χάαλ έχουν δει αρκετούς ποδοσφαιριστές τους να είναι τραυματίες. Για τους «κανονιέρηδες» θα λείψουν οι Γουόλκοτ, Γουέλμπεκ, Κοσιελνί, Οσπίνα, Οζίλ και Ντεμπισί ενώ από τους «κόκκινους διαβόλους» οι Σο, Ντι Μαρία, Μπλιντ, Κάρικ, Ρόχο, Ράφαελ, Γιανγκ, Τζόουνς, Φαλκάο, Έβανς και Λίντγκαρντ.

Από τα άλλα παιχνίδια, η Τσέλσι υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ. Η ομάδα του Λονδίνου θέλει μόνο τη νίκη για να μείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Σουόνσι στο «Έτιχαντ» και φαινομενικά θα έχει εύκολο έργο.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected