Ακαδημίες Ημαθίας

Ακαδημία και Σχολή Ποδοσφαίρου Μακεδόνα – Τα αποτελέσματα στους αγώνες της Θεσσαλονίκης

10660366_861378057207815_9162379273787752992_nΣΑΒΒΑΤΟ 22-11-2014

Αποτελέσματα αγώνων πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης.

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ

ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ 5-2

Αν και πραγματοποίησε καλή εμφάνιση ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ και παρά τις βασικές του απουσίες (ΤΑΜΠΑΚΑΣ-ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΚΟΚΤΣΙΔΗΣ), έχασε στα σημεία από την ομάδα του ΚΟΥΗ με 5-2. Προηγήθηκε στο 6΄με τον ΒΑΣΙΛΤΣΗ μετά από κορνερ του ΧΑΣΙΩΤΗ με 0-1 και είχε δύο δοκάρια για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ. Από εκείνο το σημείο και μετά δέχτηκε τρία γκολ για να κλείσει το ημίχρονο με 3-1. Στην επανάληψη μείωσε την διαφορά σε 3-2 και έχασε και δύο κλασικές ευκαιρίες για την ισοφάριση. Ο νόμος του ποδοσφαίρου όμως επαληθεύτηκε και πάλι. Στο τέλος του αγώνα το τελικό σκορ ήταν 5-2.

Σύνθεση ΜΑΚΕΔΟΝΑ: Βάντσης-Γράτσιανος-Δημόπουλος-Χασιώτης-Βασίλτσης-Καμαριώτης-Μπουρδάνος-Σαφαρίκας-Γκαζέλης. Έπαιξαν ακόμη Λεονάρντο-Νικολαίδης-Βιλανάκης-Μουχτουσιδης.

ΠΑΙΔΙΚΟ

(ΦΙΛΙΚΟ) ΟΛΥΜΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ 1-0

Στις θαυμάσιες εγκαταστάσεις της Σχολής του Ολυμπιακού στους Ταγαράδες, συναντήθηκαν δύο πολύ καλές παιδικές ομάδες. Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά έχασε από τον ισάξιο αντίπαλο του, καθ΄ότι άτυχος στα δύο δοκάρια του. Στο Β΄ ημίχρονο είχε δοκάρι σε χαμένο πέναλτυ του ΦΡ. ΜΑΝΟΛΩΠΟΥΛΟΥ και 10΄ πριν την λήξη δεύτερο δοκάρι με τον ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗ. Διακρίθηκαν όλοι οι παίκτες.

Σύνθεση ΜΑΚΕΔΟΝΑ: Τότσκας-Φουρκιώτης-Φιλιππίδης-Μανολώπουλος Φρ.-Πέιος-Ευφραιμίδης-Κουκουτσίδης-Λυμούσης Ν.-Σακαλής-Λυμούσης χρ.-Παπανικολάου. Έπαιξαν επίσης και οι Μουρατίδης-Γουλσουζιήδης-Αλιμέτα.

ΝΕΟΙ

ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ-ΠΑΟ ΔΟΡΚΑΔΑΣ 2-4

Μετά από καλή εμφάνιση ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ έχασε δεχόμενος στο Β΄ ημίχρονο δύο γκολ από κορνερ. Σκορ Α΄ημιχρόνου 2-2.

Σύνθεση ΜΑΚΕΔΟΝΑ: Μαυρίδης-Μπάτσιος-Ποζιάδης-Δρόσος-Πέγιος-Κατσιγιαννόπουλος-Ρενάλτο-Καβουνόπουλος-Μουρατίδης Χρ.-Λιόλιος-Καμπούρης.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΡΦΑΝΙΔΗ

Από 27-11-2014 προπονητής στο τμήμα Νέων του Μακεδόνα αναλαμβάνει ο Γιώργος ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ. Λόγω κωλύματος του Μάκη ΣΠΑΝΟΥ να κοουτσάρει Σάββατο και τις δύο ομάδες, ΜΑΚΕΔΟΝΑ και Ατρόμητο Διαβατού. Ο κ. ΣΠΑΝΟΣ αναλαμβάνει το τμήμα προτζούνιορ.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΣΟΥΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Την 25-11-2014 ο προπονητής του τμήματος ΜΠΑΜΠΙΝΙ κ. ΚΑΤΣΟΥΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ  υπέβαλε την παραίτηση του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ τον ευχαριστεί για την συνεργασία τους και του εύχεται καλή συνέχεια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected