Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τρίκαλα – Ρήγας Φεραίος 1-0 (video)

S0980218-822x512Με γκολ του Πέντσα ο ΑΟ Τρίκαλα επικράτησε με 1-0 του Ρήγα Φεραίου για την 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Ο Καμπλιώνης κέρδισε δύο πέναλτι, στο πρώτο ο Παπαευθυμίου σημάδεψε το δοκάρι ενώ στο δεύτερο ο Πέντσας νικήθηκε από τον Κεφαλά αλλά στην επαναφορά ο επιθετικός των Τρικάλων με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 (69΄) που έμεινε μέχρι το τέλος.

Ο ΑΟΤ σε γενικές γραμμές… δεν ήταν καλός, δεν είχε χρώμα στο γήπεδο, δημιούργησε λίγες φάσεις και ευτυχώς ήρθε το δεύτερο πέναλτι το οποίο και μετέτρεψε σε γκολ ο Πέντσας. Η αποχή από επίσημο αγώνα σίγουρα έπαιξε ρόλο όπως και το γεγονός πως χρησιμοποιήθηκαν 3 νέοι παίκτες στην 11αδα.

Το φιλμ του αγώνα

2΄ Προβολή του Σαχινίδη η μπάλα πέρασε λίγο άουτ
10΄Μακρινό σουτ του Καμπλιώνη η μπάλα περνάει άουτ
16΄ Φάουλ Χαντζής απέκρουσε σε κόρνερ ο Ντάσκας
17΄ Φάουλ του Κουτσόπουλου κεφαλιά του Γιώτα η μπάλα πέρασε άουτ
26΄ Δυνατό σουτ του Μπίκα η μπάλα πέρασε άουτ
39΄ Ο Σαχινίδης γύρισε για τον Καμπλιώνη και η μπάλα άουτ
46΄Δυνατό σουτ του Πέντσα ο Πέντσας έβγαλε σε κόρνερ. Εκτελεί ο Κουτσόπουλος κεφαλιά απο τον Παπαευθυμίου η μπάλα πέρασε άουτ.
48’ Πέναλτι για τον ΑΟ Τρίκαλα σε μαρκάρισμα του Χατζη στον Καμπλιώνη. Ο Παπαευθυμίου όμως που το εκτέλεσε έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι
50΄ Ο Ζενούνι βρέθηκε απέναντι απο τον Ντάσκα και η μπάλα πέρασε άουτ
69’ Ο Καμπλιώνης κερδίζει νέο πέναλτι. Ο Πέντσας εκτέλεσε, ο Κεφαλάς απέκρουσε και στην επαναφορά ο επιθετικός των Τρικάλων πλάσαρε για το 1-0.
72΄Σέντρα του Πέντσα προβολή του Ρεντζιλά η μπάλα άουτ

ΑΟ Τρίκαλα : Ντάσκας, Σκούπρα, Τέλλος, Γιώτας, Βαγγελή (84′ Μπασιάκας), Καμπλιώνης, Μηνάς (59′ Ρετζιλάς), Π. Παπαευθυμίου, Πέντσας, Σαχινίδης (71′ Μοσχάκης), Κουτσόπουλος

Ρήγας Φεραίος : Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής, Τσίπι (85′ Γούτσιος), Μπίκας, Ζενούνι (83′ Γουτούλης), Μαλάκος (74′ Μιχολίτσης)

δείτε βίντεο με το γκολ και στιγμιότυπα στο goaltrikala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected