Γ Εθνική / Τοπικά

Νέα Ιωνία – Κισσαμικός (1-1) Για 90′ ο Λαζαρίδης, αλλαγή στο 78′ ο Πασιαλής

d4ece76a0fc75091c09eca5036691827_LΈστω κι αν δεν κατάφερε να κερδίσει, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, η ομάδα μας έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, έπειτα από το ισόπαλο 1-1 με τη Νέα Ιωνία.

Οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου ξεκίνησαν ορεξάτα το ματς και απείλησαν στο 5′ με Κιπτίου, Πασιαλή και στη συνέχεια από μακρινή απόσταση με σουτ του Μποτωνάκη και φάουλ του Φραγκουλάκη, αλλά ένα λάθος στην άμυνα έδωσε τη δυνατότητα στον Π. Καραχάλιο να κάνει το 1-0 για τη Νέα Ιωνία στο 38’.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κισσαμικός βελτίωσε αισθητά την απόδοσή του και πίεσε αρκετά την αντίπαλη εστία φτάνοντας στην ισοφάριση με τον Τσικουδάκη στο 74’, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από απόκρουση του Καπούταγλη σε σουτ του Κιπτίου. Σε δύο περιπτώσεις ο Μπερνιδάκης και σε μία ο Βιδάλης δεν μπόρεσαν να πετύχουν το δεύτερο γκολ. Δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι με τον Μπάρκογλου.

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Κισσαμικού έκανε ο Κώστας Κώτσιας.

Συνθέσεις

Νέα Ιωνία : Καπούταγλης, Δημγκιόκας, Ρόππας, Σπαγής, Αχμέτ, Τύρπος, Π. Καραχάλιος (62’ Χλωρός), Βογατσάς (86’ Πρισιμιτζής), Μπάρκογλου (75’ Όγκμποε), Α. Καραχάλιος, Νησαριώτης.

Κισσαμικός : Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Κώτσιας, Τζανής, Σουμπασάκης, Κιπτίου, Μποτωνάκης (62’ Λώττας), Πασιαλής (78’ Βιδάλης), Βλάχος (62’ Τσικουδάκης), Φραγκουλάκης, Μπερνιδάκης.

*kissamikos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected