Κατηγορίες
Διάφορα

ImathiaSportsNews – Ευχαριστήριο στο “Αλεξάνδρειο Μέλαθρον”

10452314_10204134845042419_1135834561345851156_nΗ καθιερωμένη αλληλογραφία σήμερα περιελάμβανε ένα ξεχωριστό δέμα, που μας έκανε ιδιαίτερη έκπληξη και προσπαθήσαμε εξ αρχής να μαντέψουμε τι περιείχε το ευμεγέθες δέμα.

Εντός της συσκευασίας υπήρχε μία κάμερα τελευταίας τεχνολογίας, πολύ γνωστής μάρκας, με όλα τα εξαρτήματα που περιλαμβάνει ένα τέτοιο βαλιτσάκι. Στο κάτω μέρος υπήρχε και ένας φάκελος, με αναγραφή στο εξωτερικό : “Προς τον φίλο Αργύρη”

Η έκπληξη μεγεθύνθηκε από το γράμμα που υπήρχε στο εσωτερικό, το οποίο ανέγραφε : “Η κάμερα είναι μία προσφορά του “Αλεξάνδρειο Μέλαθρον” στον φίλο Αργύρη, για την εξαιρετική δουλειά που κάνει και με ιδιαίτερη χαρά και τιμή την αποστέλλουμε ως ελάχιστο φόρο στην προώθηση και προβολή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Ημαθία”.

Τα λόγια είναι περιττά, καθώς πρόκειται για ένα εξαιρετικό δώρο και εκτός των άλλων προέρχεται από μία επιχείρηση, της οποίας ο ένας εκ των υπευθύνων είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου.

Ευχαριστούμε θερμά το “Αλεξάνδρειο Μέλαθρον” για την εντυπωσιακή κίνηση και ευχόμαστε καλές δουλειές και πολλές επιτυχίες!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected