Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Καμπανιακός – Από Λευκάδια και Κ20 της Βέροιας η ενίσχυση!

Σαρίδης ΝικόλαοςΗ απόκτηση των Σαπανίδη και Σιδηρόπουλου αποτέλεσε μόνο την αρχή της μεταγραφικής ενίσχυσης του Καμπανιακού, ο οποίος ανακοίνωσε χθες τρεις ακόμη προσθήκες.

Πρόκειται για τον 21χρονο δεξιό μπακ Δημήτρη Φοιτά, τον 17χρονο επιθετικό Νίκο Σαρίδη (φωτ.) και τον συνομίληκό του Ορέστη Νικολόπουλο από την ομάδα Κ20 της Βέροιας. Οι δύο πρώτοι έχουν παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στο οποίο έχουν θητεύσει τα προηγούμενα χρόνια με τις φανέλες του Μακεδονικού και των Λευκαδίων αντίστοιχα. Ο Νίκος Σαρίδης, μάλιστα, συμμετείχε και στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αγωνιζόμενος στην ομάδα της Ημαθίας από την οποία αποχώρησε προ ημερών μετά και την απόφαση του συλλόγου να παραιτηθεί από την συνέχεια των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Ολοκληρώνονται τα έργα στα αποδυτήρια

Στην τελική της ευθεία βρίσκεται η ολοκλήρωση των έργων στα αποδυτήρια κάτω από την κερκίδα του γηπέδου του Καμπανιακού. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, αυτό που απομένει να διευθετηθεί είναι το ζήτημα του ηλεκτροφωτισμού προκειμένου η ομάδα της Χαλάστρας να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει και πάλι τα αναβαθμισμένα και σύγχρονα, πλέον, αποδυτήρια. Από εκεί και πέρα, η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, στο πλαίσιο της οποίας θα υποδεχθεί τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης την προσεχή Τετάρτη. Απών από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι μόνο ο Τρικαλινός, αφού ο Παπάζης προπονείται, πλέον, κανονικά. Τέλος, κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τον μεθαυριανό χορό στην ταβέρνα «Σαμαράς».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected