Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

ΕΠΣ Πέλλας – Το report των Ημαθιωτών και το…μπάχαλο στην κορυφή!

logo_eps_pellasΜία ακόμη αγωνιστική με αμφίρροπα παιχνίδια στη γειτονική Πέλλα και το πρωτάθλημα παίρνει…φωτιά μετά τα τελευταία αποτελέσματα. 

Στην κορυφή παραμένει ο Αλμωπός Αριδαίας (47 βαθμοί) των Τάσου Τσακαλίδη και Γρηγόρη Ηλιάδη, με τον πρώτο να ανοίγει το σκορ τη Δευτέρα κόντρα στη Δόξα Μανδάλου, μια αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε με σκορ 2-0 για το συγκρότημα του Λεωνίδα Μπίλη.

Στη δεύτερη θέση σκαρφάλωσε ο Ηρακλής Άσπρου (46 βαθμοί) του Σάκη Ρίσσου, που επικράτησε του Εθνικού Γιαννιτσών με 3-0, χάρη σε τέρματα που πέτυχαν οι Παλάνης, Μάνθος Πλατάκης και Μάκης Δημητριάδης, που πέρσι φόρεσε τη φανέλα των Λευκαδίων.

Την τρίτη θέση μοιράζονται οι Απόλλων Κρύας Βρύσης και Εδεσσαϊκός (44 βαθμοί), με τους “ερυθρόλευκους” των Μάκη Μισαηλίδη, Γιώργου και Παναγιώτη Κίτσα, να μην μπορούν να κάμψουν την αντίσταση της μαχητικής Δόξας Ριζού (0-0).

Ο Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας των Αλέξη Νουσιόπουλου και Πόλυ Τόζογλου βρίσκεται στην 7η θέση με 26 βαθμούς, με τον πρώτο να αποβάλλεται στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Εδεσσαϊκό (1-2).

Τέλος, στην Α1 Ερασιτεχνική (2η κατηγορία) ο ΠΑΟΚ Αραβησσού του Σωτήρη Δημοσθένους επικράτησε εκτός έδρας της Νίκης Αξού και βρίσκεται στην 6η θέση με 29 βαθμούς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected