Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Σοκ από τη διάγνωση λευχαιμίας στον Γκαρσία!

garciaΟ αμυντικός της Γουίγκαν, Χουάν Κάρλος Γκαρσία διαγνώστηκε με λευχαιμία και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Μάντσεστερ. Την είδηση αποκάλυψε ο τεχνικός των Λάτικς, Μάλκι Μακέι ο οποίος ανέφερε:

«Έχουμε κάποια δυσάρεστα νέα καθώς ο Γκαρσία πάσχει από κάποιου είδους λευχαιμία. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κρίστι στο Μάντσεστερ. Ο γιατρός του συλλόγου έχει υπάρξει πολύ υποστηρικτικός όσον αφορά τη νοσηλεία και την προσοχή που απαιτεί η αρρώστια του Χουάν Κάρλος και η διάγνωση από ειδικό γιατρό έγινε πολύ γρήγορα. Μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή Τζόναθαν Τζάκσον και με τον γιατρό έχουμε συζητήσει επί του θέματος. Βοηθήσαμε την οικογένειά του να έρθουν από την Ονδούρα για να βρεθούν στο πλάι του. Είναι κάτι εξαιρετικά δυσάρεστο τόσο για την οικογένειά του όσο και για όλους στον σύλλογο.

«Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δφυνατό. Επισκέφθηκα τον Χουάν Κάρλος που βρισκόταν σε καλή διάθεση και ήταν δυνατός. Θα το παλέψει και θα το ξεπεράσει για τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Όλοι στον σύλλογο του εύχονται ταχεία ανάρρωση, όπως και όλοι οι οπαδοί της ομάδας».

πηγή

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected