Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe “Relax” – “Μαγνητίζει” το ντέρμπι Παναθηναϊκός VS ΠΑΟΚ!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:30, Cafe Relax, Κεντρικής 141) και την ίδια ώρα οι οπαδοί του προγραμμάτισαν ειρηνική διαμαρτυρία έξω από το γήπεδο.

Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει ξανά στη Λεωφόρο και στην αγωνιστική δράση, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν τη νίκη για να δώσουν αξία στη νίκη τους επί των πρωτοπόρων στη βαθμολογία. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει ξεκαθαρίσει στους παίκτες του πως μόνο εύκολο δεν θα είναι το παιχνίδι με τον «δικέφαλο του Βορρά» κι όχι μόνο λόγω της άδειας Λεωφόρου. Η τιμωρία, άλλωστε, θα υπήρχε και πριν την απόφαση της κυβέρνησης για διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.

Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, βρίσκεται σε φάση ανασύνταξης και θέλει να τελειώσει την κανονική διάρκεια όσο το δυνατό ψηλότερα στο πρωτάθλημα, για να κυνηγήσει τη δεύτερη θέση από τα πλέι – οφ. Για να το καταφέρει αυτό, θα πρέπει να πάρει κάτι περισσότερο από τις τελευταίες του επισκέψεις στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει το «τριφύλλι». Η ομάδα του Αναστασιάδη έχει κι αυτή τα δικά της αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο θα παραταχθεί με στόχο να πάρει το «διπλό» και να μπει σε τροχιά… σεντονιού πλησιάζοντας τους «πράσινους».

Από εκεί και πέρα, μισή ώρα πριν από τη σέντρα έξω από το «Απόστολος Νικολαΐδης» έχει δοθεί το ραντεβού των οπαδών του Παναθηναϊκού. Οι φίλοι των «πράσινων» στις 19:00 έχουν προγραμματίσει ειρηνική διαμαρτυρία, στην οποία αναμένεται να φωνάξουν για όσα στραβά και παράδοξα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, έχουν φροντίσει έτσι ώστε να μπουν γιγαντοοθόνες έξω από το γήπεδο, για να παρακολουθήσουν παράλληλα το ματς με τον Ολυμπιακό.

«Μέσα» Ζέκα και Καρέλης

Αν και φαινόταν αρκετά δύσκολο να τα καταφέρει, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού… έσπασε όλα τα κοντέρ και πρόλαβε να μπει στην αποστολή για το δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Ζέκα ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, με αποτέλεσμα να είναι διαθέσιμος και ο Αναστασίου να τον συμπεριλάβει στις επιλογές του. Το ίδιο έγινε και με τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος ξεπέρασε κι αυτός ένα μικροπρόβλημα που αντιμετώπισε στη διάρκεια της εβδομάδας.

Στα αξιοσημείωτα είναι και η παρουσία του Νίκου Μαρινάκη στην 20μελή αποστολή του «τριφυλλιού», για πρώτη φορά από την επιστροφή του νεαρού μπακ από τον δανεισμό του στη Νίκη Βόλου.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Μαρινάκης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης Νίνης και Μαυρίας.

«Μισός» στη Λεωφόρο

Οι Φάνης Τζανδάρης, Δημήτρης Παπαδόπουλος ακολούθησαν πρόγραμμα επανένταξης, ο Αλέξανδρος Τζιόλης ανέβασε ρυθμούς και ο Χέντβιγκες Μαντούρο συνέχισε θεραπεία και ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Εκτός πλάνων βρίσκεται και ο Κάτσε, λόγω τιμωρίας.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τους «πράσινους» συμμετέχουν οι: Γιακουμής, Ιτάνζ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Πούγγουρας, Βίτορ, Κόστα, Ρατς, Γκολάσα, Παπαγιαννόπουλος, Νομπόα, Μακ, Περέιρα, Δεληγιαννίδης, Πόζογλου, Κουλούρης, Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected