Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Βατανιακός – ΑΕ Καραϊσκάκης 0-3

P3290154Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι δε δυσκολεύτηκαν να πάρουν το εκτός έδρας τρίποντο από τον ελλιπή Βατανιακό στην Κατερίνη που παρουσιάστηκε χωρίς τον βασικό του τερματοφύλακα Τζήμα και τους αμφίβολους Καραγιάννη, Μυλιόρδο και Μποστάντζι στην αρχική του ενδεκάδα.

Η ομάδα της Άρτας κατάφερε να προηγηθεί νωρίς όταν σε σουτ του Χούσου στο 5ο λεπτό η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Σεμιτζίδη και στην επιστροφή της ο Γυφτοκώστας με δυνατό πλασέ έκανε το 0-1.

Σουτ του Αλέξανδρου Καρτσαμπά στο 6΄πέρασε άουτ από την εστία του Καραγκούνη και στο 16΄ο Βασίλιεβιτς δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Το έκανε όμως Καβαλλάρης στο 34΄, όταν με κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Γυφτοκώστας «γράφοντας» το 0-2.

Ο κορυφαίος του Καταϊσκάκη Γυφτοκώστας, ήταν ο παίκτης που «έκλεισε» το σκορ στην Κατερίνη, όταν στο 52΄με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Κίτρινη δέχθηκαν οι Μποστάντζι, Γεωργαντάς και Πιριτζάους.

Συνθέσεις

Βατανιακός: Σεμιτζίδης, Χαρτοματζίδης, Κατσιούλας (67΄Καραγιάννης), Πιριτζάους, Καρτσαμπάς Αθαν. (46΄Μποστάντζι), Καρτσαμπάς Αλέξ. (68΄Μυλιόρδος), Λαζαρίδης, Τοπάλλι, Γεωργαντάς, Ποτουρίδης, Κυπαρίσσης.

ΑΕ Καραϊσκάκης: Καραγκούνης, Παπανίκου, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Χούσος, Κόλλινς, Γυφτοκώστας (74΄Κατσούλας), Σιμονιάν, Μάλλιος (56΄Τριάντος), Βασίλιεβιτς (83΄Μαργαρίτης), Καβαλλάρης

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected