Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Αναμετρήσεις που…κόβουν την ανάσα, φινάλε στον 4ο όμιλο

Γ-ΕΘΝΙΚΗ-542x291Η αυλαία πέφτει στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, καθώς σήμερα διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στη μάχη παραμονής.

Αναλυτικά:

Στον 1ο όμιλο, ο Άρης κοντράρεται στην Αλεξανδρούπολη με τον Εθνικό, ενώ ο Πανσερραϊκός παίρνει ξεκούραστα το «τρίποντο» από την Καστοριά. Ο Έβρος Σουφλίου υποδέχεται την Καβάλα, ενώ η Θύελλα Φιλώτα θέλει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ορφέα Ελευθερούπολης για να διασφαλίσει την παραμονή της. Ο Απόλλων Αρναίας κοντράρεται με τον Καμπανιακό, ενώ το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος φιλοξενεί τον Εθνικό Αγιονερίου. Η Αναγέννηση Γιαννιτσών αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ενώ ο Άρης Ακροποτάμου έχει δύσκολο έργο απέναντι στη Δόξα Δράμας.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

Στον 2ο όμιλο, ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας υποδέχεται την ΑΕ Καραϊσκάκης, ενώ τα Τρίκαλα δοκιμάζονται στο Βελεστίνο από τον Ρήγα Φεραίο. Ο Εθνικός Φιλιππιάδας κοντράρεται με το Μακροχώρι, ενώ ο Οπούντιος Μαρτίνου υποδέχεται τον Θεσπρωτό. Η Αναγέννηση Άρτας έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ενώ ο Δωτιέας Αγιάς θέλει μόνο νίκη απέναντι στον Πύρασο.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

Στον 3ο όμιλο, ο Παναρκαδικός φιλοξενεί τον Πανελευσινιακό, ενώ ο Παναργειακός αντιμετωπίζει τον Αιολικό. Η Δόξα Μανωλάδας υποδέχεται την Αχαϊκή, ενώ ο Βύζας Μεγάρων αγωνίζεται με τον Ζακυνθιακό. Τέλος, ο ΑΟ Λουτράκι θέλει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

Στον 4ο όμιλο, ο Ατρόμητος Πειραιά φιλοξενεί τον ήδη πρωταθλητή Κισσαμικό, αλλά το ενδιαφέρον βρίσκεται στην μάχη της ουράς. Τα τρία παιχνίδια που θα κρίνουν ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν και ποιες θα παραμείνουν είναι κυρίως το ΑΟ Γλυφάδας-Γιούχτας, ανάλογα με την εξέλιξη του οποίου θα κριθεί το μέλλον του Ηροδότου που θέλει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟ Κρουσώνα, αλλά και του Ηλυσιακού που υποδέχεται την Κηφισιά. Η Αναγέννηση Ιεράπετρας υποδέχεται Τριγλία Ραφήνας, ενώ η Νέα Ιωνία αντιμετωπίζει τον Αστέρα Βάρης. Τέλος, ο Εθνικός υποδέχεται τον Ιωνικό, σε ένα πειραιώτικο ντέρμπι γοήτρου.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected