Super League 1

Super League – Το προϊόν παραμένει σε ζήτηση!

1242629

Συνεδριάζει από τις 2.00μ.μ. το Δ.Σ. της Super League με κύριο θέμα την επέκταση της συνεργασίας ανάμεσα σε Super League και “NOVA” μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Η υπάρχουσα συμφωνία λήγει το καλοκαίρι του 2017 και οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα ώστε η συμφωνία τους να επεκταθεί για ακόμη δυο χρόνια.

Με την πρόταση αυτή δεν έχει συμφωνήσει ο Παναθηναϊκός που δεν θα μετέχει στην κεντρική διαχείριση και από το 2017 και μετά θα μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος του το τηλεοπτικό του συμβόλαιο. Μάλιστα κανείς άνθρωπος των πράσινων δεν έδωσε το παρών στο Δ.Σ. της Δευτέρας.

Από εκεί και πέρα ερωτηματικό αποτελεί το τι θα συμβεί με τον ΠΑΟΚ. Καθώς οι εκπρόσωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχουν δηλώσει την αντίθεση τους στην επέκταση της συμφωνίας και άνθρωπος του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο Δ.Σ. αλλά αποχώρησε. Σε ότι έχει να κάνει με την Ξάνθη οι εκπρόσωποι της από το Σάββατο παρά την αρχική τους αντίθεση είχαν πει πως συμφωνούν τελικά με την κεντρική διαχείριση.

Μάλιστα προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές στα γραφεία της Super League βρέθηκε και ο πρόεδρος του ομίλου “Forthnet” κ. Πάνος Παπαδόπουλος και υπέγραψε την σχετική σύμβαση που επεκτείνει τη συνεργασία των δυο πλευρών μέχρι το 2019.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected