Super League 1 - Κύπελλο Ελλάδος

Θοδωρής Βασιλακάκης : “Θα βρούμε την κατάλληλη στιγμή για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε…”

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÖÇ - ÎÁÍÈÇ / SUPERLEAGUE / OFI - XANTHIΕνθουσιασμένος που έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου με τη φανέλα της Skoda Ξάνθης εμφανίστηκε ο Θοδωρής Βασιλακάκης, λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ενθουσιασμένος που έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου με τη φανέλα της Skoda Ξάνθης εμφανίστηκε ο Θοδωρής Βασιλακάκης, λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Τα καλύτερα αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο 26χρονος χαφ της ακριτικής ομάδας στη Live Sport

Για πρώτη φορά η Ξάνθη σε τελικό Κυπέλλου. Πόσο δύσκολο ήταν για εσάς να καταφέρετε να πετύχετε τον στόχο σας, τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα έφτασε και άλλες φορές στην πηγή και δεν ήπιε… νερό;

«Δεν γνωρίζω τι έγινε τις προηγούμενες χρονιές, γιατί δεν είχα την τύχη να βρίσκομαι στην ομάδα. Θα σας πω, όμως, τι έγινε φέτος. Από το πρώτο παιχνίδι κιόλας ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, που δεν ήταν άλλος από τον τελικό. Είχαμε, βέβαια, και την τύχη με το μέρος μας μετά τα ματς με τον Παναθηναϊκό και ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Το θέλαμε πάρα πολύ και τα καταφέραμε. Όταν θες κάτι και το κυνηγάς, στο τέλος δικαιώνεσαι για την προσπάθειά σου. Εμείς αυτό θέλαμε και μπορώ να πω ότι είμαστε ευλογημένοι που καταφέραμε να πάμε την ομάδα σε τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της».

Απέναντί σας θα παραταχθεί ο μόνιμος τα τελευταία χρόνια πρωταθλητής Ολυμπιακός και κατά πολλούς το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Ποια είναι, κατά τη γνώμη σου, τα πλεονεκτήματά σας και ποια τα μειονεκτήματα απέναντι στους «ερυθρόλευκους»;

«Είναι ένα παιχνίδι και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Χωρίς αμφιβολία, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, καθώς διαθέτει παίκτες εγνωσμένης αξίας, με πλούσιες ποδοσφαιριστές παραστάσεις από μεγάλα ματς. Εμείς θα πρέπει να τους σεβαστούμε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τους φοβηθούμε. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε στο μέγιστο βαθμό τα φετινά… όπλα μας, που δεν είναι άλλα από την ομοιογένεια, να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να χτυπήσουμε στην κόντρα…».

Πού θα πρέπει να επικεντρωθεί η Ξάνθη προκειμένου να κάνει την έκπληξη και να στεφθεί Κυπελλούχος;

«Όπως σας είπα και νωρίτερα, είναι ένα παιχνίδι. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, δεν υπάρχουν πολλά τρωτά σημεία. Θεωρώ ότι το ζητούμενο για εμάς θα πρέπει να είναι η υπομονή στο παιχνίδι μας. Θα βρούμε την κατάλληλη στιγμή για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε…».

πηγή

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected